Ünlü bir çiftlik Büyük Şampiyon Angus Male'yi kazandı ve bir rekora imza attı

Zoe

New member
Tres Marías gümüş evlilik yıldönümlerini Palermo'da kutladı. Bu Cuma öğleden sonra, Palermo'da, Benito Juárez'in Buenos Aires bölgesindeki Gutiérrez kulübesinde, 25. büyük şampiyonluğunu kazandıArjantin büyükbaş hayvancılığının liderleri olan siyah ve kırmızı Anguslarla olan sembolik geçmişinde toplam 15 erkek ve 10 dişiden oluşan rekor bir sayı.


Cabaña Tres Marías SA, Ezequiel Cassagne, Pieter Jan De Nul ve Francisco Gutiérrez'in sunduğu Box 366, Tres Marías C237 Centenario T/E ve aynı zamanda Kıdemli Şampiyon boğa, alkışlar ve alkışlar arasında Angus Erkek Büyük Şampiyon ödülünü aldı. Sahiplerinin saatlerce süren küfürden sonra hissettiği duygu.


“Olağanüstü düzeyde boğaların olduğu bir pistti ve böyle bir sergide finali kazanabilmek, değeri ikiye katlıyor. En küçüğünden en büyüğüne kadar tüm seri muhteşemdi” dedi. Francisco GutierrezBüyük şampiyonun sırtına kutsama niteliğinde alkış atıldığı sırada Centenario'yu ağzından tutan.


“Bu hayvan Palermo'ya iki yaş daha genç bir buzağı olarak geldi ve büyük şampiyon olarak ayrıldı ve geçen yılın en iyi üçüncü boğasıydı ve bu yıl son sınıfta Büyük Şampiyon ödülünü almak için gösteriş yapmayı bitirdi” dedi Francisco mutlu bir şekilde. Hayvanı için bir cucarda ve arka kapak aldıktan ve Palermo'daki merkez mahkemenin 2. sektörünün sahnesinde tipik bir aile fotoğrafı için insanlarıyla birlikte poz verdikten sonra heyecanlandı.


Yeni erkek Angus hükümdarı Meni vermeye devam etmek için Tres Marías kulübesine döner. Örneğin aynı sergide oğullarından birinin Yedek Şampiyon Buzağı olduğunu bilmek, yavrularının zaten babalarından miras kalan nitelikleri sergileyerek yarıştığını gösteriyor.


Kanadalı jüri Lee Wilson'ın neden Centenario'yu bu Palermo'nun en iyi erkeği olarak seçtiği sorulduğunda Gutierrez, “büyük bir şampiyonun her şeye sahip olması gerekir: sınıf, hareket – jüriyi en çok etkileyen şeyin bu olduğunu söyledi. buzağı, piste, ağırlığına ve boyutuna rağmen. “Çok eksiksiz bir boğa: kaslar, uzunluk, denge ve çizgiler” diye açıkladı.


“Ailem adına, kulübede çalışan çocuklar, Palermo’ya gelenler ve ayrıca tarlada kalan kuzulama, mera ve görülmeyen tüm ekipmanların idaresi ile ilgilenenler adına çok mutluyum. Benito Juárez'de çalışmaya devam edenleri uzaktan tanıyan Gutiérrez, “Bu sahada çalışmaya devam ediyor” dedi.


La Rural'da keyifli bir kış öğleden sonrası akşamı, kutu 374, Arandú SA'dan Malele 1005 Don Omar -FIV-, Julio Horacio Díaz ve Nora Isabel Díaz SA, Rezerv Büyük Şampiyonu Erkek ödülüne layık görüldü. kutu 160, Aligafa 91 Chucho -FIV-, Aligafa SA tarafından


Kanadalı jüri Lee Wilson şunları vurguladı: “Bu genetiği pistte görmek ve bu kadar iyi hayvanlar üreten insanlarla tanışmak inanılmaz. Burada olduğum için özellikle yetiştiricilere getirdikleri hayvanlardan, pist içi ve pist dışı çalışmalarından dolayı çok müteşekkirim. Bu kalitede hayvanların ve insanların tadını çıkarmaya devam etmek için Arjantin'e dönmeyi umuyorum” diye sözlerini büyük şampiyona alkışlamadan önce tamamladı.


Angus'un yemin töreni, türün genellikle Palermo'ya getirdiği örnek sayısı göz önüne alındığında (bu yıl 350) 3 gün sürdü. Çarşamba günü erkek ve dişi buzağı kategorileriyle başladı ve Perşembe günü yetişkin dişiler yemin etti.


Ödül Büyük Şampiyon Kadın, Cabaña Don Abraham'dan 2 yaşın üzerinde bir düve olan 656 numaralı parsele gitti. Karen Groenenbeerg, Campos de Torres SA ve Juan García tarafından sergilenen, Claromecó, Buenos Aires'ten.


Bu arada, Yedek Büyük Şampiyon Kadın ödülü, Rubeta SA, Kory SA ve Gustavo Matto tarafından sunulan, Buenos Aires, Lezama'dan Cabaña La Rubeta'dan bir ara düve olan 624 numaralı partiye verildi; Son iki sahibi Uruguaylı.


Gösterideki Üçüncü En İyi Kadın, Tres Marías SA, Hernandez P., Pérez Vazquez ve Isaac Gómez tarafından sunulan Benito Juárez'in Cabaña Tres Marías'tan 419 numaralı lot oldu.