“Spekülatörler” Çiftçilerine Karşı Oklar Yağmuru

Zoe

New member
Sindirmeye çalışıyoruz Stopajın Dönüşü % 26 ila 33 arasında soya fasulyesi ve% 9 ila 12 arasında mısır. Zaten işgal edilen alana sahip olan üretken denklemde bu gabela'nın zarif etkisi konusunda ısrar etmeyeceğim. Herkesin anlaması için yeterli.

Geçici Azaltma Simyası ile bazı hızlandırılmış tasfiye elde ettiler. Ölçmek zor. Kaldırmanın kaldığını umuyordu. Değildi. Hükümet “yapamazsın” konusunda ısrar ediyor, Çünkü mali dengeyi etkileyecektir. Bunu zaten biliyorsun Sanırım “Evet, yapabilirsiniz”ve ben bu sütunda ve diğerlerinin ekinden daha pek çok kişiyi önerdim. nihai bir azaltma veya kesin bir eliminasyonu telafi edecek mekanizmalar.

Stopajları belirli bir seviyede tutma fikri ve Tahvil teslimbu da üreticinin tam uluslararası fiyatı alacağı anlamına gelir, ancak Devlete bir rol verirdim Finansal fazlasının Fada, Barbechando ve diğer tarımsal sanayi merkezleri tarafından alınmıştır.

Ancak, hükümette bunu reddediyorlar Yamalar olduklarına dair argümanve böyle bir önlemin üretimde bir artış sağlayıp yaratmayacağı konusunda şüpheleri var. Üretimin fiyatlara duyarsız olduğunu düşünenler olması nadirdir.. Tahviller buna sahip olurdu Fonksiyon: Tam Fiyat. Onunla Oyun dışı olan milyonlarca hektar bugün etkinleştirilecek. Mesafe ve ekoloji ile. Örneğin tam fiyatla, Bir milyon hektar sulayabilirizçoğunlukla bağlantı noktalarından uzakta. Çünkü ABD mısır kuşağının aksine veya Brezilya'da kapananlar, Burada limanlardan uzaklaştıkça daha az yağmur yağar ve daha az doğal doğurganlık vardır.

Ama ezilmeye devam etmeliyiz. Diğer eşit derecede önemli görevleri düşürmeden bırakmadan: altyapı, rotalar, bitenler, özel demiryolları, diğer eşit derecede külfetli vergilerin ortadan kaldırılmasıısrar et deregülasyonlarnerede yapmalısın Temel adımların atıldığını kabul edin, Birleşme değişimi.

Nedir Affedilemez, liberter hükümetin kendisinden Pampas'ın ikinci devriminin büyük kilometre taşlarından birini şeytanlaştırmasıdır: Silobolsa. Para birimine sahip olmanın sorunu, bitkilerin hızlı tasfiyesini teşvik etmek, Üreticilerin ülkenin ihtiyaçlarını tehdit eden bir spekülatör grubu olduğu fikri. Silobolsa çevirmeye düştü. Bunu iddia edeceğiz.

Sana tahıl depolama alanının İncil problemini yakmaya gelen bu harikanın hikayesini anlattım. İnceliyorum: içinde 1982 Çiftlik İlerleme Şovu ve Dünya Dairy Expo'ya kırsal dinamiklerle gittik. Seyahat edenlerden biri Raúl Cata, Tamber. Orada sergileyen iki şirketle temas kurdu doğranmış yem paketleyicileri: Silo pres ve Ag çantası. Sisteme aşık oldu ve bir makine satın almak istedi. Ama maliyet Yasaklaştırıcı, hem emboli hem de çantalarda ağır olan ithalat hakları içinülkede üretilmedi. İyi olan şey, bilmem Konu hakkında konuşmaya başladı. İlgilenen ilk kişi Zacharias KlasIpesa'nın sahibi (plastik ekstrüzyon endüstrileri SA), Üretilen polietilen film. Mastelone'un o zamana kadar cam şişenin egemen olduğu bir pazara nüfuz etmesine izin veren poşet icadı ile süt ürünlerini zaten devrim yaratmıştı.. Çok pahalı bir lojistik çünkü kapların geri dönmesi ve karmaşık yıkama ve durulamaya gönderilmesi gerekiyordu.

Ancak, Pimpled Tahıl durumunda, litre başına dolduran ve kesen bir tüp olan (ekstrüderden geldiği gibi) süt poşetinin aksine Tüpü katlamak gerekiyordu. Zaka hızlı bir şekilde yüksek hızlı bir katlama sistemi ve belirtilen malzeme hayal etti Doldururken kaymak.

Emolsadora ihtiyaç duyuldu. Bunu yapan ilk kişi Carlos Martíneztandil M & S'den. Ve saklamaktı Yüksek nem mısır (HMC, yüksek nem mısır). Bir çift silindir tahılları ezdi ve onları El Bolsón'da sonsuza dek yelken açıyor. 5 feet ile başladı. Bu bir patlamaydı. Bir servis şirketi olarak başladı ama yakında ticari damar gördü. Hemen fark etti Masa kuru tahıl depolama için servis edildi.

Ipesa'da kaçmasına izin vermediler. Zacarías'ın asansörü Carlos Puiggari, işi sadece sağladıkları Mastelone ile silahlandırmıştı. Şimdi Silobolsa'yı piyasaya sürme zorluğuydu.

Kısa yapıyorum. Silobolsa sadece olmakla kalmaz Arjantin'deki kronik tahıl depolama problemi için çözüm. Her şeyden önce Lojistik çözümüO Yük ve hasat maliyetlerini azaltmaya izin verir. Ulaşım maliyeti azaldı, Tahıl akışını düzenlemek. Daha az pahalı silos yapısı vardı. Geleneksel bitkiler basit servis yapıları (kurutma ve geçici depolama) haline geldi. Ana ihracatçılar, oyuncuları bakkaliye ve limanlara kurarak hızla benimsedi.

Ve sadece Arjantin'de değil, dünya çapında. Ipesa en büyük dünya tedarikçisi silobolsastır. Elliden fazla ülke. Birkaç Arjantinli Hopper Otomobil, Emolador ve Extractors fabrikaları, ana makine sergileri için ekipmanlarını başarıyla sunar.. Arjantin'deki en büyük polietilen tüketicisidir ve ulusal üretime ulaşmaz. Polietilen, gaz grumoya dönüşür Ekstrüderden geçen, “erir” ve çanta oluştuğu. Silobolsa inek ölü bir değerdir. Mısır, buğday ve soya Vaca Muerta'ya değer katar.

Ama her şeyden önce, bu bir lojistik çözümü. Ayrıca, Koleksiyon bağımlılığı karşısında üreticiye seçenekler sunar. Ve ihracatçıya göre koleksiyonun. VLLC.

Büyük sıçrama 2002'de oldu
dönüştürülebilirliğin çıkışı onları dışarıda bıraktığında: Hasat'ı zorlaştıracakları bilinmiyordu ve en iyi alternatif onu kurtarmaktı. Çok az sayıda silo vardı ve ceplerin patlaması geldi. Kurtaran, sahip olan, eskisi dedi. İçinde bazıları Hükümet KBir ok yağmuru ile hayal ettim Truva Savaşı tarzında …

Yani bunun bir araç olduğu fikrini almak için “spekülasyon”Öte yandan ne Yanlış bir şey yok. Tekrar: VLLC.

Biraz devam edelim. Örneğin, hükümetin üretimin fiyatlara duyarsız olduğunu düşünün. İhracat haklarının ortadan kaldırılmasıyla hasat artmayacak. Ve eğer bu adımı atmaya karar verirlerse, Üretim ilk yıl 30 milyon ton büyüyecekti (2016'da mısırla oldu). Sadece orada olmaz 5 milyar ekstra dolarama 150.000 torba için yeni bir pazar. VE 2 milyon ton üre, aynı zamanda katma değere sahip vaka muerta.

Ve sonra hepimiz var Bu üretken sıçramanın tüm ekonomi ve toplum üzerinden yayılma etkisi. Silobolsa örneği başka bir örnektir. “Alan” “Alan” dan çok daha fazlası.