Saf duygudan dolayı Angus ırkının Büyük Şampiyon Dişisini seçtiler

Zoe

New member
Angus cinsinin dişileri, Rural Expo 2024'te saf bir duyguyla taçlandırıldı. Kadın Büyük Şampiyonu ödülü, 2 yaşın üzerinde bir düve olan 656 numaralı partiye verildi. Don Abraham Kulübesi, ClaromecóBuenos Aires, Karen Groenenbeerg, Campos de Torres SA ve Juan García tarafından sergilendi.


Bu arada, Yedek Büyük Şampiyon Kadın ödülü, Rubeta SA, Kory SA ve Gustavo Matto tarafından sunulan, Buenos Aires, Lezama'dan Cabaña La Rubeta'dan bir ara düve olan 624 numaralı partiye verildi; Son iki sahibi Uruguaylı.


Gösterideki Üçüncü En İyi Kadın, Tres Marías SA, Hernandez P., Pérez Vazquez ve Isaac Gómez tarafından sunulan Benito Juárez'in Cabaña Tres Marías'tan 419 numaralı lot oldu.


Cabaña Don Abraham'dan Juan Garcia gözyaşlarına boğuldu ve pistte büyük şampiyonun uzun ve başarılı bir yolu olan “çok kadınsı bir inek” olduğunu söyledi.


Hikâyenin ortasında, Aklını bir dizi görüntü doldurdu ve gözyaşlarıyla parçalandı.Kabinde hikayesini gözden geçirdi. “Hayatımın otuz yılı. “Büyükannemi ben büyüttüm” diye hatırladı.


Hayvan geçen yıl Palermo'da kendi kategorisinde şampiyon olmuştu ama bugün maksimum ödülünü aldı. “Annelere ve büyükannelere çok daha fazla güveniyorum. Hepsini çok eskilerden takip ediyorum“açıkladı.


“Yirmi yıl önce Amerika Birleşik Devletleri'ne sperm aramaya gittim. Beş pipet getirebildik. Çok pahalıydı. Hamile kalmak zorunda kalan inek hamile kaldı. Büyükannesi doğdu. García, “Bu ineğin buraya gelmesi ve sonunda bu sevinçlerin gerçekleşmesi için hayatım geçti” diye devam etti.


Sonra kızlarının o dönemde doğduğunu, bebekken Palermo'ya geldiklerini ve bugün profesyonel olduklarını hatırladı. “Hayatım beni geçti” dedi.


Garcia geçen sonbaharda C'ye dikkat çekti.ampos de Torres hayvanın yüzde 50'sini satın aldı. “Bana her zaman güvendiği için Héctor Torres'e teşekkür etmek istiyorum. “İneği gördü ve büyük şampiyonu aldı” dedi.


Hayvanın zaten embriyoları ve doğmuş kızları var. “Süper verimli; Önemli olan bu,” diye güvence verdi García ve şunu ekledi: “O çok dişi, çok etobur, mükemmel memeye ve buzağıya sahip bir inek. Bunlar Kanadalıların sevdiği şeyler.” Bunu kastederek söyledi Lee Wilson Bu Palermo 2024'te Angus'a yemin etmek için Kuzey Amerika'dan gelen ve dişilerin en büyük ödülünü sevgili ineklerine veren jüri.


Hayvanın geleceği konusunda García etkili konuştu: “Bugün iki yaşında ve embriyolarından doğan çocukları var.. Hayvancılık çiftliğinde perde arkasında olup biten her şeyi hayal edin. Bugün bir ineği dört yıl sonra bir şey görsün diye tohumlıyoruz. Bu bir tutku, o yüzden duyguyu bağışlayın!” Gözleri hâlâ ıslakken kapandı.