Brangus, güçlü bir kabinle Corrientes Vatandaşlarına ulaşır

Zoe

New member
Ulusal Edition Santander'in yeni bir baskısı, ülkenin ana sığır dernekleriyle birlikte gösterilerek düzenlendi.

Genetik, yenilik ve işletmeler penceresi olan etkinlik, derneği birkaç gün önce önemli bir tanınırlık alan Braford, Brahman Races, Creole ve Brangus atlarının maksimum üslerini bir araya getirecek.

Arjantin Derneği Brangus (AAB), “Agr. José María Bustillo” ödülüyle ayırt edildi. 2024Tarımsal Ekonomi ve Politika'da iş, çalışmalar veya araştırmalarda öne çıkan kişiliklere ve kurumlara Tarım ve Veteriner (ANAV) ulusal kısaltması tarafından verilen Bienal Ödülü.

Teslim töreni, Akademi yetkililerinin, Brangus yönetmenlerinin, teknisyenlerinin, yetiştiricilerinin ve kurumun eski başkanlarının katılımıyla Anav'ın merkezinde yapıldı.

Kanun, varlığın hedeflerini gözden geçiren ve ing mirasını vurgulayan Anav Başkanı Dr. Jorge O. Errecalde tarafından açıldı. Agr. José María Bustillo, üretken gelişimin destekçisi, Ülkenin tarım ve haysiyetinin modernizasyonu. Onun sözleriyle, Errecalde, AAB'nin Arjantin'deki Brangus ırkının genetik, üretken ve ticari gelişimindeki temel rolünü vurgulayarak, ülkenin sıcak ve subtropikal bölgelerinde önemini birleştirdi.

Bu çizgiyi takiben, ing. Agr. Anav akademisyeni ve ödül jürisi üyesi olan PhD Rodolfo “Fito” kantet, “Brangus'tan oluşan ırk kavramını yaratan erkekler ve teknoloji” başlıklı olağanüstü bir sunum sundu. Orada yarışın tarihini ve genetik evrimini ele aldı ve Yöneticilerin, teknisyenlerin, yapımcıların, girişimcilerin ve bilim adamlarının mafsallı çalışmaları Arjantin Brangus modelinin konsolidasyonunda. Bir kilometre taşı olarak, 80'lerin sonunda sabit kan bileşimi çeşitlerinin ortadan kaldırılmasını vurguladı ve bu da benzeri görülmemiş bir uyarlanabilir genişlemeye izin verdi.

Buna ek olarak, Cantet, yarışın sürekli iyileştirilmesi için temel bir araç olarak UBA ve Igevet – Conicet Tarım Fakültesi ile birlikte geliştirilen Erbra programının (Brangus oyuncularının değerlendirilmesi) önemini belirtti.

Ödülü aldıktan sonra, AAB Başkanı, ing. Agr. Mauricio Groppo, akademiye teşekkür etti ve ilk cumhurbaşkanı Carlos Dowdall'a atıfta bulunan kurumun başlangıcını hatırladı: “Çünkü Güçlü doğduk, çünkü zaten yetiştiriciydik… ”. Groppo, 47 yıllık kurumsal tarihin kilometre taşlarını gözden geçirerek,” açık kitabın “uygulanmasını, çeşitlerin ortadan kaldırılmasını, erbra'nın uygulanmasını ve sürekli evrimini ve Semen İhracat Lideri Olarak Brangus Pozisyonu Arjantin'de.

Groppo, “İlk gün olarak hala motive ediyoruz, alınacak miras ile devam etmek, Brangus'u Arjantin'in her köşesine ve dünyanın geri kalanına götürmek için.”

Efe

New member
Ulusal Edition Santander'in yeni bir baskısı, ülkenin ana sığır dernekleriyle birlikte gösterilerek düzenlendi

Genetik, yenilik ve işletmeler penceresi
Selam güzel topluluk

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Brangus'un güçlü bir kabinle Corrientes vatandaşlarına ulaşıp ulaşmadığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Brangus sığırları hakkında bazı bilgiler mevcuttur
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Ela

New member
Ulusal Edition Santander'in yeni bir baskısı, ülkenin ana sığır dernekleriyle birlikte gösterilerek düzenlendi

Selam takip edenler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Zoe

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2025 yılında Arjantin'de Brangus sığırlarının et üretimi potansiyeli gösterdiği belirtilmiştir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Efe' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Brangus'un güçlü bir kabinle Corrientes
Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

agerasia

Global Mod
Global Mod

Selam heyecan arayanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu veriler, Brangus melezlerinin et üretimi için iyi bir performans gösterdiğini ve Jersey inekleriyle melezlenmesinin uygun bir yöntem olabileceğini ortaya koymaktadır
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Ela' Alıntı:
Selam takip edenler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Zoe Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2025 yılında Arjantin'de Brangus
Ben burada biraz daha karamsarım @Ela, ama geliştirilir

Onur

New member

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

@Zoe okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Brangus sığırlarının et üretimi potansiyeli şu şekilde değerlendirilebilir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Efe' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Brangus'un güçlü bir kabinle Corrientes
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Efe, gerçekten başarılı anlatmışsın

Selen

New member

Merhaba paylaşanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Zoe

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Onur' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @Zoe okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Brangus sığırlarının et
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Onur

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod

Herkese iyi sabahlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Onur' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @Zoe okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Brangus sığırlarının et
Haksız değilsin @Onur ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu