2024 Paris Olimpiyatları'nda LeBron James'in ABD erkekler basketbol maçları nasıl izlenir: program, TV, yayın ve daha fazlası.

Mustafa

New member
LeBron James, 20 Temmuz 2024'te Londra, İngiltere'deki O2 Arena'da düzenlenen ABD-Güney Sudan basketbol karşılaşmasında ABD'nin 6 numaralı oyuncusu.


Getty Images aracılığıyla Tim Clayton/Corbis



Yaz Olimpiyatları 2024 burada (26 Temmuz 2024'ten itibaren) ve ABD erkek basketbol takımını yenmek zor olacak. Paris Yaz Oyunları Bu Steph Curry'nin ilk Olimpiyatları olabilir ama LeBron James ve Kevin Durant daha önce de buradaydılar ve yine altın madalyaya gidiyorlar.

ABD takımının erkekler basketbol maçını nasıl ve ne zaman izleyeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin Paris'te Yaz Olimpiyatlarıkablonuz olmasa bile.

ABD erkekler Olimpiyat basketbol maçlarını nerede izlenir: TV ve yayın


2024 Paris Olimpiyatları'nda erkekler basketbol grup aşaması 27 Temmuz Cumartesi günü yapılacak ve 4 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Bir sonraki ABD Olimpiyat takımı Güney Sudan'a karşı basketbol maçı 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 21.00 ET'de (18.00 PT). Oyun USA Network'te yayınlanacak tavuskuşu ve aşağıda listelenen platformlar.

Eleme aşaması 6 Ağustos Salı günü başlıyor. Erkekler altın madalya maçı 10 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

ABD erkek basketbol maçları NBC, USA Network ve E! Kanal yayınlanacak ve tüm Olimpiyat etkinlikleri yayınlanacak tavuskuşu.

ABD takımının basketbol maçını kablo olmadan nasıl izlerim?


Birçok kablolu yayın paketi NBC ve 2024 Yaz Olimpiyatlarını yayınlayan diğer kanalları içerse de, bu kanallar sizin kanalınızda değilse Olimpiyat basketbolunu izlemek kolaydır. Kablo TV aboneliğiveya hiç kablonuz yoksa. İzlemek için en iyi seçenekleriniz aşağıdadır. (Akış seçenekleri için bir internet sağlayıcı.)

Peacock'ta tüm Paris 2024 Olimpiyatları etkinliklerini izleyin


Peacock, 2024 Paris Olimpiyatları gibi önemli spor etkinliklerinin yanı sıra, abonelerine NBC'de yayınlanan NFL oyunlarına ve USA Network'te spor yayınlarına canlı yayın erişimi sunuyor. Yayın hizmeti, Big Ten basketbolu, Premier Lig futbolu ve WWE güreşi dahil olmak üzere çok daha fazla canlı spor sunuyor (daha önce yalnızca PPV'ye özel etkinlikler dahil) GüreşMania). Ayrıca The Office ve Parks and Recreation gibi popüler filmler ve televizyon dizileri de dahil olmak üzere izlenebilecek 80.000 saatlik kayıtlı içerik bulunmaktadır.

Peacock aboneliğinin aylık ücreti 8 ABD dolarıdır. Yıllık 80$ (en iyi değer) karşılığında yıllık plan mevcuttur. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

En İyi Tavuskuşu Özellikleri:

  • Peacock'un Olimpiyat yayını, “çoklu görüntüleme” seçeneklerini içerecek ve taraftarların izleme deneyimlerini kişiselleştirmelerine ve kendilerini en çok ilgilendiren Olimpiyat etkinliklerini seçmelerine olanak tanıyacak.
  • Peacock, PGA Tour etkinlikleri, Olimpiyat eleme turnuvaları ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları etkinliklerini özel olarak yayınlayacak.
  • Peacock, NBC ve Bravo'dan birçok güncel ve klasik televizyon programının yanı sıra ödüllü realite şovu “The Traitors” gibi orijinal programları da sunuyor.
ABD Erkekler Basketbol maçını Sling TV'de yarı fiyatına izleyin


Paris Olimpiyatlarını yayınlamak ve bu sonbaharda mutlaka izlenmesi gereken kolej futbolu ve NFL maçlarını yayınlamak için Sling TV'yi seviyoruz. Kablo TV değiştirme seçeneği şu anda tüm fiyat seviyelerinin yarısını sunuyor. 22,50 $ karşılığında, yerel NBC istasyonunuzu içeren Sling Blue katmanının ilk ayına abone olabilirsiniz. Ayrıca E'ye de erişebileceksiniz! ve USA Network (ABD'de 4K çözünürlükte 400 saatlik Olimpiyat programı dahil). Kapsama alanınızı, yerel ağ ortaklarınızın yanı sıra ESPN, TNT, TBS ve diğer popüler kablo kanallarını içeren Sling Orange + Blue katmanına yükseltmenizi öneririz; bunların tümü, hizmetinizin ilk ayı için 35 ABD dolarıdır.

Aylık 11 ABD Doları karşılığında Spor Ekstra adı verilen bir spor eklenti planının ve ekleme yeteneğinin olmasını seviyoruz. Olağanüstü+ Bu sonbaharda daha fazla spor etkinliği yaşamak istiyorsanız.

Sling TV Orange + Blue planının en önemli özellikleri:

  • Sling TV, aşağıdaki gibi büyük spor etkinliklerini yayınlamak için en iyi seçimimizdir NASCAR.
  • Yerel bağlı kuruluşlar NBC, Fox ve ABC (varsa) dahil olmak üzere toplam 46 kanal izlenebilir.
  • Çoğu yerel NFL oyununa ve ulusal olarak televizyonda yayınlanan oyunlara en düşük fiyata erişin.
  • Tüm abonelik seviyeleri 50 saatlik bulut tabanlı DVR depolama alanını içerir.
  • Sling TV'nin Spor Ekstraları eklentisi aracılığıyla Golf Channel, NBA TV, NHL Network, NFL RedZone, MLB Network, Tennis Channel ve daha fazla spor odaklı kanal (toplamda 19) ekleyebilirsiniz.
Fubo ile ABD Erkek Basketbol Serisini televizyonda izleyin


Ayrıca ABD Erkekler Basketbol Serisini televizyondaki televizyondan da izleyebilirsiniz. Fubo. Fubo, ağ çapında yayınlanan sporlara erişim sağlayan, spor merkezli bir yayın hizmetidir. Fransa Turuve gelecek sezon neredeyse her NFL maçında. Paketler, CBS, Fox, NBC, ESPN, NFL Network ve diğer ağlardan spor etkinliklerinin ve programlarının canlı yayınını içerir; böylece yalnızca Yaz Olimpiyatlarından daha fazlasını kablolu yayın aboneliği olmadan izleyebilirsiniz.

2024 Yaz Olimpiyatlarını kablosuz izlemek için yedi günlük ücretsiz deneme sürümünü başlatın Fubo. Televizyonunuzda, telefonunuzda, tabletinizde veya bilgisayarınızda hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Olimpiyat etkinliklerine ek olarak NFL futboluna da erişebileceksiniz; Fubo, NCAA kolej sporları sunuyor. MLBNBA, NHL, MLS ve uluslararası futbol oyunları. Fubo'nun Pro katmanının maliyeti, yedi günlük ücretsiz denemenizin ardından ayda 80 ABD dolarıdır.

Spor hayranları, MLB Network, NBA TV, NHL Network, Tennis Channel, SEC Network ve daha fazla kanalı içeren ayda 7,99 $ karşılığında Fubo Ekstra paketini düşünmelidir. Veya Fubo Elite katmanına yükseltin ve tüm Fubo Extra kanallarının yanı sıra aylık 10 ABD doları karşılığında 4K yayın yapma olanağına sahip olun.

Fubo Pro Tier'ın En Önemli Özellikleri:

  • Fubo ile herhangi bir sözleşme yoktur; istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
  • Fubo'nun Geriye Bakış özelliği, spor etkinliklerini canlı yayınlandıktan sonra 72 saate kadar izlemenize olanak tanır.
  • Pro katmanı, NFL Ağı ve Golf Kanalı dahil 180'den fazla kanalı içerir.
  • Fubo, CBS (Sling TV aracılığıyla mevcut değildir) dahil olmak üzere kolej ve profesyonel sporları izlemek için ihtiyacınız olan tüm kanalları içerir.
  • Tüm planlar 1000 saatlik bulut tabanlı DVR kaydını içerir.
  • TV'nizde, telefonunuzda ve diğer cihazlarınızda yayın yapın.
ABD Erkekler Basketbol Maçını Hulu + Canlı TV'de izleyin


ABD erkek basketbol maçını ve NFL Network dahil diğer popüler spor yayınlarını izleyebilirsiniz Hulu + Canlı TV. Paket, Golf Kanalı dahil 90 kanala erişim sağlar. Sınırsız DVR depolama alanı da dahildir. Hulu + Canlı TV ile 2024 Yaz Olimpiyatlarını ve gelecek sezondaki tüm NFL maçlarını, ayrıca özel canlı normal sezon NFL oyunlarını, popüler stüdyo programlarını (NFL Total Access ve Emmy adayı Günaydın Futbolu dahil) ve çok daha fazlasını tüm kanallarda izleyin.

Hulu + Live TV, ESPN+ ve Disney+ ile birlikte aylık 77 ABD doları karşılığında sunulmaktadır.

ABD erkek basketbol maçını dijital HDTV anteniyle canlı izleyin



Amazon



Ayrıca CBS, NBC, ABC, Fox, PBS, Univision ve daha fazlası gibi yerel karasal HDTV kanallarını alan uygun fiyatlı bir iç mekan anteniyle ABD erkek basketbol maçlarını ağ televizyonunda izleyebilirsiniz. Ve en iyi kısmı: Aylık ücret yoktur.

Kısmen kapalı bir alanda (dağ yakını veya birinci kat apartman daireleri) yaşayan herkes için, dijital TV anteni İyi bir sinyal alamıyor olabilirsiniz veya hiç sinyal alamıyor olabilirsiniz. Ancak birçok ev için dijital TV anteni, kablolu yayın sağlayıcısına ödeme yapmadan spor izlemenin gerçekten uygun fiyatlı bir yoludur. İç mekan antenleri, bir fırtınanın kablonuzu devre dışı bırakması durumunda çok ihtiyaç duyulan TV yedeklemesini de sağlayabilir.

65 mil menzile sahip bu Mohu Leaf Supreme Pro ultra ince, çok yönlü dijital anten, ABC, CBS, NBC, PBS, Fox ve Univision dahil yüzlerce HD TV kanalını alabilir ve hücresel ve FM sinyallerini filtreleyebilir. Yüksek kaliteli 1080p HDTV görüntüsü, birinci sınıf ses sunar ve 12 metrelik dijital koaksiyel kabloyla birlikte gelir.

Bu anten şu anda Amazon'da 56 dolar, kuponla 70 dolardan indirimli.

2024 Olimpiyatları: ABD erkek basketbol takımı programını tamamlayın

ABD'li Stephen Curry #4, Paris Olimpiyatları öncesinde ABD ile Sırbistan arasında oynanan hazırlık maçının ilk yarısında Sırbistanlı Vanja Marinkoviç #9'un koruduğu potaya doğru ilerliyor.


Christopher Pike/Getty Images



Erkekler basketbolu, Paris'teki açılış töreninin ertesi günü, 27 Temmuz'da başlıyor. İlk grup aşamasında 12 ülke birbiriyle yarışacak.

ABD takımı, Sırbistan, Güney Sudan ve Porto Riko'daki eleme turnuvasının galibinin yer aldığı C Grubu'nda oynuyor. Eleme usulüyle oynanan final turunda sekiz takım altın, gümüş ve bronz madalyaları belirlemek için birbirleriyle yarışıyor. Final turu, her grupta ilk iki sırada yer alan ve üçüncü sırada bitiren en iyi iki kişiden oluşur.

Aşağıda Amerika Birleşik Devletleri erkek basketbol takımının Paris'teki Yaz Olimpiyatları'ndaki grup aşaması programı yer almaktadır.

Tüm zamanlar Doğu

Grup aşaması (Grup C)

  • 28 Temmuz: ABD Takımı – Sırbistan, 11:15 (NBC)
  • 31 Temmuz: ABD Takımı – Güney Sudan, 21:00 (USA Network)
  • 3 Ağustos: ABD Takımı – W OQT PUR, 11:15 (NBC)
6 Ağustos

  • Erkekler Çeyrek Finalleri (4 maç), 05:00 – 17:30 (E! ve USA Network)
8 Ağustos

  • Erkekler Yarı Finalleri (2 maç), 11:30 – 17:00 (USA Network)
10 Ağustos

  • Bronz Madalya Oyunu, 17:00-19:00 (ABD Ağı, ABD Ağı'nda 13:00 ET'de tekrarlanır)
  • Altın Madalya Oyunu, 15:30-18:00 (USA Network, gece yarısı USA Network'te tekrarlanır)
2024 Paris Olimpiyatları'nda ABD takımının basketbol kadrosunda kimler yer alacak?


ABD basketbol takımının kadrosunda toplam 10 Olimpiyat altın madalyası kazanan 12 NBA oyuncusu yer alıyor. Kevin Durant üç altın madalya kazanırken, LeBron James ABD takımının tüm zamanların en skorer ismi (iki altın madalyasından bahsetmiyorum bile). Bam Adebayo (2020), Devin Booker (2020), Anthony Davis (2012), Jrue Holiday (2020) ve Jayson Tatum (2020) da altın madalya kazandı.

ABD erkek basketbol takımı kadrosu:

  • Bam Adebayo (Aşırı sıcak)
  • Devin Booker (Phoenix Güneşleri)
  • Stephen Curry (Altın Devlet savaşçıları)
  • Anthony Davis (Los Angeles Lakers)
  • kevin Durant (Phoenix Güneşleri)
  • Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves)
  • Joel Embiid (Philadelphia 76ers)
  • Tyrese Haliburton (Indiana Pacers)
  • Jrue tatili (Boston Celtics)
  • Lebron James (Los Angeles Lakers'ın)
  • Jayson Tatum (Boston Celtics)
  • Derrick Beyaz (Boston Celtics)
ABD erkek basketbol takımı en son ne zaman altın madalya kazandı?


ABD takımı, Tokyo'daki 2020 Yaz Olimpiyatları'nda finalde Fransa'yı mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Bu, ABD takımının erkekler basketbolunda üst üste dördüncü altın madalyasıydı.