USC yıldızı Juju Watkins, Mart ayında Mississippi eyaletinin sonunda Mississippi Eyaleti'nin sonunda diz yaralanmasını ihlal ediyor

Mustafa

New member
Pazartesi akşamı NCAA turnuvasında Mississippi Eyaletine karşı USC'nin ilk çeyreğinde Juju Watkins, USC'nin sonunda Mississippi Eyaletine karşı yaralandı.

Bir ekip sözcüsü, olağanüstü ikinci sınıfta işletildiğini ve daha sonra rehabilitasyonun başlayacağını söyledi.

Kadın basketbolundaki en büyük yıldızlardan biri olan Watkins, sağ bacağını diktiğinde dizleri garip olduğunda iki savunucu tarafından kovalanan sepeti dolaştı, temassız ihlal onu yere kırdı. Dizine uzandı ve takım arkadaşları onu kuşattığında acı çekti.

Koç Lindsay Gottlieb, “Sana Juju'nun yerde nasıl yalan söylediğini ve ağladığını söylersem yalan söylerdim,” dedi.

Galen Center'daki kalabalık, Gottlieb ve diğer iki USC çalışanı, ortalama 24.6 puan alan 6 metrelik 2 saniyelik bir çalışma olan 19 yaşındaki Watkins tarafından sessiz kaldığında sessiz kaldı. 13: 2 ile Truva atları olan birkaç kişi tarafından kaldırıldı.

Truva atları tatlı 16'ya ulaşmak için 96-59 kazandı.

MSU teknik direktörü Sam Purcell, “Dualarım ve düşüncelerim Juju'da,” dedi. “Açıkçası biz rakipleriz ve bunu asla görmek istemiyorlar, özellikle de kadın basketbolu için ne anlama geliyor.”

Watkins kısa kolej kariyerinde sağlıktan yararlandı. 34 USC oyununun hepsine, maç başına 27.1 puanla ikinci sırada yeni gelen olarak başladı. 920 puanı yeni gelen için ulusal bir rekor kırdı.

USC geçen yıl Elite Sekiz'e ulaştı ve Paige Bueckers ve UConn'a kaybetti. Takımlar bu yıl Washington, Spokane'deki bölgesel bir finalde tekrar buluşabildiler.

Watkins yaralandıktan sonra, bu miktar topu her seferinde Mississippi durumunu ortaya çıkardı. Okulun ponpon kızları yarı zamanlı alabalıkları sırasında yuhalandı ve kalabalık ikinci yarı için ısındığında takıma geri döndü.

17 sayı atan MSU koruyucusu Jerkaila Jordan, “Ev sahibi takımınızın arkasında olacaksın. Juju'yu sertleştireceksin,” dedi. “Onlara saygı duymak için onu yapamadım.”

Watkins'in beş dakika içinde üç serbest atışı, bir ribaunt ve iki şablon vardı.

İkinci çeyrekte, USC -Wachmann Malia Samuels taban çizgisinde sertleşti. Kalabalık patlak verdiğinde başını elinde tuttu ve Gottlieb, Watkins'in yokluğunda saldırıyı gerçekleştiren ikinci yıldan sonra tekrar çıktı.

Gottlieb, “Duyduğum için rahatladım, 'Ben iyiyim' 'dedi Gottlieb.

Truva atları, yıldızlarının ihlali ile korkusuzca ortaya çıktı. Kıdemli Rayah Marshall, 3 işaretçiyle yarı zamanlı buzzer yendikten ve 50-27'ye kadar genişlettikten sonra zemini kutladılar.

“Bize çok fazla enerji verdiler, özellikle de işler başlangıçta yolumuza gitmediğinde,” dedi.

Watkins, USC'nin ilk turunda topun UNC Greensboro'ya karşı parmaklarına katıldıktan sonra sol elini yaraladı. Daha sonra sol bacağında topalladı ve uyandı.

“Sezonun sonu, vücut biraz dövüldü,” dedi. “Bir sonrakine devam et. Kimse onunla ilgilenmiyor. Ben iyiyim.”

Haberler'ten daha fazlası