Tesislerdeki yakın artış göz önüne alındığında, Nicolás Pino “temperance” istedi ve eliminasyonunda ısrar etmeye devam edeceğini söyledi

Zoe

New member
Arjantin Kırsal Topluluğu (SRA) Başkanı Palermo Mülkiyeti Kırsal Sergisinin 137. Baskısı'nın resmi lansmanı sırasında, Nicolás Pinotahıl ihracatına stopajları geçici olarak düşüren kararnamenin sona ermesine karşı alanın konumunu netleştirmek için sahneden yararlandı.

“Haberler veya haberler hepimizin bildiğimizden daha fazlası yok. 30 Haziran'da geçici kararname sona erdi. Şu anda değil, yıllar önce stopaj konusundaki ısrar ediyoruz. Üretime tahsil edilebilecek en kötü vergidirsıfır olmalı. “

Bu yıl 17-27 Temmuz tarihleri arasında Palermo mülkünde gerçekleşecek geleneksel örneklemin sunumu çerçevesinde Pino, ekonomi politikasının seyrini tanımlamanın sektörün elinde olmadığını kabul etti. “Biz bir hükümet değiliz, güç hükümetten kuralları işaretlemek için. Ne olacağını göreceğiz. Açık olması gereken, ısrar etmeye devam etmemiz ve 1 Temmuz'da ne olacağı konusunda ısrar etmeye devam edeceğiz.”

Bu anlamda, Bay Başkanı bunu vurguladı. Ulusal yetkililerle bir diyalog sürdürülür ve malzemelerin sürekli sağlandığı Varlığın Ekonomik Araştırmalar Enstitüsü'nden. “Sadece eleştiriyoruz, aynı zamanda sayılar da veriyoruz ve farklı durumlar gösteriyoruz. Seyahat edilen yolun sıfır retansiyonlara doğru olduğuna şüphe yok. Hükümet bunu bir yıldır gösteriyor ve bu da retansiyon alıyor ya da yüzdelerde azaltıyor ”dedi.

Pino ayrıca, stopajların geçici azalmasının piyasadaki etkisine de atıfta bulundu: “Piyasa tepki gösterdi. Geçen ay veya ayda bir buçukta satıldı ve çok önemli miktarda soya fasulyesi teslim edildi. Enstitüden gelen verilere göre, bu zamansal düşüş, alanın yeniden düzenlenmesine izin verdi. Sektörde kalan 540 milyon dolar, Ve hepimizin daha fazlasını üretmek için kullandığımız. “

Ayrıca, kırsal lider lider siyasi bir mesaj gönderdi: “Birisi bana sabır istemem gerekmediğini, hükümet olmadığımı söyledi. Ama haklısın. Evet temperanlığa sahip olmalıyız. Israr ediyorum: Nereden geliyoruz? Bugün neredeyiz? Hangi panorama görüyoruz? Kampanyada söylediğinde Başkanın Sözünden şüphe etmek zorunda değilim ve daha sonra burada La Rural'da evde tekrarladım, stopajların berbat bir vergi. Buna gidiyoruz, bu yüzden Temperance hakkında söylüyorum. Biraz bekleyelim

Bu satırda Pino, cumhurbaşkanına davet edildiğini doğruladı Javier Milei 26 Cumartesi günü örneğin geleneksel açılışına katılmak zaten alınmıştır.

Coninagro ayrıca stopaj iddiasına eşlik etti. Tarımsal işbirlikçiliği bir araya getiren varlık, yardımın sonunun hala birçok üretim sürecini bulduğunu vurguladı ve ulusal hükümetin “zamanların istediği acele ile” önlem almasını istedi.

“Alanın açık ve kalıcı kurallara ihtiyacı var. Belirsizlik ile gerçekleşemez.”

Bu Perşembe günü, 17-27 Temmuz tarihleri arasında Buenos Aires şehrinde Palermo mülkünde gerçekleşecek olan kırsal serginin 137. baskısı başlatıldı. Arjantin Kırsal Topluluğu (MRS), LA Rural SA, sponsor temsilcileri, alıcılar, farklı ırklardaki yetiştiricilerin dernekleri ve tarımsal kuruluşların üyeleri yetkilileri katıldı.

Sunum, sitede yenilenen sektörlerden birinde geliştirildi: Satış Odası.

Diğer ayrıntıların yanı sıra, bu yıl ziyaretçilerin 2200'den fazla hayvanın tadını çıkarabilirsinizGeçen yıla göre% 10 daha fazla. 24 sığır yarışı, 3 keçi, 21 at, 15 koyun ve 6 domuz olacak. Yenilikler arasında Speckle Park, Devon, Çingene, Vanner, Holando Argentino ve Merino öne çıkıyor.