Spreytec “yıkıcı” teknolojisiyle el ele büyümeye devam ediyor ve “360 Tarım”a bağlı kalıyor

Zoe

New member
Spreytec için Marka Stüdyosu

Spreytec
üretiminde lider firmadır. Bitki uyarıcıları ve biyostimülanlar Arjantin'de farklılaşan özellikleriyle “yıkıcı” teknolojiler” ve “Tarım 360” taahhüdü için teşekkür ederiz.

“Teknolojimiz, üreticiye, tarımsal üretimin birçok değişkenini kontrol ederken, daha sürdürülebilir bir şekilde daha yüksek verim elde etme olanağı veriyor. Çok talepkar olan ve hem sağlık, hem beslenme hem de uygulama sorunları gibi birçok sorunu aynı anda çözen giderek daha fazla ürün talep eden bir pazara liderlik ediyoruz” diye özetledi. Pazarlama Müdürü Pablo Lafuente, firmanın bu patlamasının inşa edildiği temel üzerine.

Pablo Lafuente, Spreytec Pazarlama Müdürü.

Yöneticiye göre, Spreytec'in sahip olduğu temel fark piyasadaki diğer şirketlerle karşılaştırıldığında teknoloji “Bu rahatsız edici.”

“Spraytec, gerçekte biraz daha kapsamlı bir şekilde ele alınabilecekken sorunları tek tek uygulayan ve çözen sıralı teknolojilerle ilgili eski paradigmaları yıkmaya geldi” dedi.

Video

Ülkede Araştırma ve Geliştirmeye büyük bir yatırım yaparak devrim niteliğinde yeni bir ürünü piyasaya sürdü.

Bu bağlamda Lafuente vizyonunu şöyle açıkladı: “Tarım 360” şirketin sahip olduğu. “Ürünlerimizin formülasyonunun nedenini bir nebze açıklıyor. Sahaya her girişi, beslenme sorunlarını düzeltmek ve aynı zamanda herbisit uygulamasını geliştirmek veya tek bir teknolojiyle mantarları kontrol altına almak için bir fırsat olarak görüyoruz. Bu kapsamlı vizyon, maliyetleri azaltmamıza ve performansı optimize etmemize olanak tanıyor” diye açıkladı.

Spreytec, Arjantin pazarında kendini farklılaştırıyor. Fulltec Max amblemli ürünlider bir teknolojidir. Uygulamaları da geliştiren özelliklere sahip, hem tarımda hem de tarımda kullanılan “çok özel” bir gübredir. herbisitlerin yanı sıra böcek ilaçlarının uygulanması.

Arjantin pazarındaki simgesel ürün, önde gelen teknolojiyi kullanan bir gübre olan Fulltec Max'tir.
Arjantin pazarındaki simgesel ürün, önde gelen teknolojiyi kullanan bir gübre olan Fulltec Max'tir.

“Aynı anda birçok sorunu çözen çok işlevli bir ürün. Aktif bileşenlerin uygulanmasını önemli ölçüde iyileştirmeye yardımcı olan nitrojen, fosfor ve bileşenlere sahiptir” diye, ürünü piyasadaki diğerlerinden ayıran özellikleri sıraladı.

Aynı şekilde Lafuente de bunun önemini vurguladı. Şirketin Arjantin için son lansmanı. Bu yaklaşık Tractus Kiti, Ekim öncesi uygulanan ve bitkilere vejetatif dönemde de uygulanabilen bir ürün.

Şirketin teknolojisi, üreticiye daha sürdürülebilir bir şekilde daha yüksek verim elde etme olanağı sunuyor.
Şirketin teknolojisi, üreticiye daha sürdürülebilir bir şekilde daha yüksek verim elde etme olanağı sunuyor.

Faydaları arasında Tractus Kiti, Lafuente'nin yorumu şöyle: bitkilerin sahip olduğu bor ihtiyacını karşılar “Olduğumuzdan bildiğimize çok farklı bir formülasyonla.” “Süper çözünür ve bitki tarafından süper asimile edilebilir. “Olacak şeyler konusunda gerçekten çok heyecanlıyız” dedi.

Borun eklenmesi daha az kök hastalığına, daha iyi meyve tutumuna ve tozlaşmaya, verim ve sağlıkta iyileşmelere neden olur.

Büyüyen çok uluslu bir şirket

O Spreytec'in kurucusu Diego Parodi'dir1991 yılında Brezilya'da iş geliştiren (merkez oradadır) ve katlanarak büyüyen bir Arjantinli. İmza 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor: Avrupa Birliği, Avustralya, Türkiye, Ukrayna, Kazakistan, Rusya, Brezilya, Arjantin, Uruguay, Paraguay, Bolivya, Meksika, Honduras, Kolombiya, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve yakında Kanada'da.

Spreytec'in Brezilya, Arjantin ve Amerika Birleşik Devletleri'nde üç üretim tesisi bulunmaktadır. Bu arada Avustralya'da dördüncüsünü inşa ediyor.
Spreytec'in Brezilya, Arjantin ve Amerika Birleşik Devletleri'nde üç üretim tesisi bulunmaktadır. Bu arada Avustralya'da dördüncüsünü inşa ediyor.

Var üç üretim tesisi, kasabasında bulunan Maringá, Brezilyaşehrinde Roldán (Rosario'ya çok yakın), Arjantinve üçüncüsü Des Moines, Amerika Birleşik Devletleri. Ve inşa ediyorlar dördüncüsü, Perth, Avustralya'da.

Arjantin'de yatırım yapacaklar Roldán üretim tesisi üretim süreçlerini otomatikleştirmek amacıyla 4 milyondan 8 milyon litreye iki kat üretim kapasitesi. Ayrıca Paraná Eyaletindeki Brezilya tesisinin kapasitesini de artırıyorlar.

Hedef, üretim kapasitesini ikiye katlamak için Roldán üretim tesisine yatırım yapmaktır.
Hedef, üretim kapasitesini ikiye katlamak için Roldán üretim tesisine yatırım yapmaktır.

Lafuente, “Ürünlere olan talep katlanarak artıyor ve biz de hızlı bir şekilde yanıt vermek istiyoruz” dedi.

Araştırma ve Geliştirmeye Yatırım

Birden fazla ile Dünyada 400 milyon hektar, Arjantin'de ise 12 milyon hektar işleniyorŞirketin temel direklerinden biri de yaptığı yatırımlardır. Araştırma ve Geliştirmebirden fazlası ile Dünya çapında yılda 4 milyon ABD dolarıl ve Arjantin'de yatırım 1,5 milyon ABD dolarını aşıyor.

Şirketin temel taşlarından biri de Araştırma ve Geliştirmeye yaptığı yatırımdır.
Şirketin temel taşlarından biri de Araştırma ve Geliştirmeye yaptığı yatırımdır.

“Bizim için her yıl teknolojilerin iyileştirilmesi, ince ayar iyileştirmeleriyle ilgili sorunların düzeltilmesi üzerine bahse girmek önemlidir, çünkü sonuçta burası daha fazla performans bulacağımız yerdir, dolayısıyla politikamız olarak politikamız her zaman bahse girmektir Aklımızdaki teknolojiyi geliştirmek” dedi.