Robert De Niro, “Alto Şövalyeleri” nde Double Crime Rolls'ın ele geçirilmesinde

Mustafa

New member
Robert De Niro, son filminde iki rakip suç patronu oynuyor ve bunu teknik bir meydan okuma olarak tanımlıyor

Deneyimli aktör, “Alto Şövalyeleri” nde hem Frank hem de Vito'yu tasvir ettiği çifte rolün, setin etrafında hareket eden bebeklerde kameralarla hassas konumlandırma ve dikkatli bir koordinasyon gerektirdiğini açıkladı.

De Niro, “Bu, belirli bir noktada olmanız gereken teknik bir şey” dedi.

Karakterleri arasındaki Hızlı Ateş iletişim kutusunu çalıştırabilmek için, başka bir aktörü filme alırken okumaya zorladı.

De Niro, “Frank'i yapsaydım, Vito yapardı. Vito yapsaydım, Frank olurdu,” dedi De Niro. “Bunu sadece hiçbir şeyle yapamadım. Başka bir aktör, bu dünyayı anlayan bir kişiye sahip olmalıydım.”

Raporlara göre, film birkaç döküm düzenlemesi bildirdi, De Niro bir noktada Al Pacino tarafından “konuşma” nın konuşulduğunu doğruladı.

“Sadece bir hile olmasını istemedim,” dedi De Niro, her iki rolü oynamasına izin verme kararını daha sonraki karar hakkında. “Ama bununla ilgili ilginç bir şey olduğunu düşündüm.”

De Niro, karakter hazırlığına yaklaşımını tartışırken, gereksinimlerin role bağlı olarak değiştiğini buldu. Son siyasi dizisi “Zero Günü” için, politikacıların mevcut film materyallerine dayanıyordu.

Yetkili, “Bu röportajları her gün gördükleri politikacılar ve başkanlar, senatörler ve Kongre insanları hakkında çok şey var.” Dedi. “Onları olası tüm hoş olmayan durumlarda görün, bu ve nasıl tepki verdiğiniz.”

Babası İtalyan ve İrlandalı olan De Niro, annesi Hollandalı, Fransız ve Alman mirasına sahipken, mafya karakterleri oynadığında “İtalyanlarla daha fazla özdeşleştiğini” itiraf etti.

Film, De Niro'nun onun fikri olduğunu ortaya çıkaran Nerz Coats'ta köpeklerle unutulmaz bir sahne içeriyor.

“Frank köpekle parka giriyor, köpeklerin neden bir tür vizon ceketi olmamalı, biliyor musun, koruma?” dedi.

Önümüzdeki Cuma günü ortaya çıkan “Alto Şövalyeleri”, De Niro'nun “İrlandalı”, “Godfather Bölüm II” ve “Goodfellas” i içeren suç dramalarının kapsamlı filmografisini takip ediyor.

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler'in içerik üreticisi ve Emmy Ödülü ile ödüllendirilen “CBS-Mornings”. Chicago'da canlı etkinlikler ve şov için özel röportajlar hakkında rapor verme konusunda uzmanlaşmıştır. Analisa, ABD Ordusu'nun emektarıdır ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.