Rapçi Sean Kingston, anne, federal sahtekarlık durumunda suçlu bulundu

Mustafa

New member
Bir federal jüri şarkıcılar ve rapçiler buldu Sean Kingston Ve Cuma akşamı Cuma akşamı lüks dolandırıcılık planına borçlu olan annesi Janice Turner.

Turner, karardan sonra derhal gözaltına alındı, hakim kararında kilit faktörler olarak sistemdeki eski suç geçmişini ve rolünü belirtti.

Onları hileli faaliyetin arkasında “operatör, tamirci ve muhasebeci” olarak nitelendirdi. Uzaklaştığında, “Seni seviyorum” ile sonuçlanan kızına patladı.

Gerçek adı Kiseean Anderson olan 35 yıllık Kingston, mahkumiyete kadar ev hapsinden hemen sonra yerleştirildi.

Hakim Teksas'ta planlanan bir performansa seyahat etme talebini reddetti ve “Teksas'a gitmiyor” dedi.

Avukatı ise onu hapiste tuttuğunu ve Kingston'ın kalp hastalığı ve astımını belirttiğini savundu. Serbest bırakılmasını sağlamak için, Kingston'un kız kardeşi 200.000 ABD doları yayınlıyor ve teyzesi evini teminat olarak sunuyor.

Kamu savcısı Kingston ve Turner'ı “aldatma ve sahtekarlık ustası” olarak nitelendirdi.

İkisi, her biri maksimum 20 yıl hapis cezasına çarptırılan tel sahtekarlığı ve dört tel sahtekarlığı yapmak için bir komplodan hüküm giymişti.

Jüri kararını almak için yaklaşık üç saat sürdü.

Program ve Test Kanıtı

Kamu savcısı, Kingston ve Turner'ı üst düzey nesneleri lüks bir SUV, mücevher, pahalı saatler ve duvar boyutuna sahip bir televizyonu korumak için bir programı düzenlemekle suçladı.

Mayıs ayında, Broward Şerif Ofisi soruşturmanın bir parçası olarak Florida'nın Southwest Ranches'deki Kingston House'a saldırdı.

Yetkililer, çiftin ödeme kanıtı olarak sahte tel iletim gelirini kullandığını gösteren kanıtlar sundular. Önemli bir kanıt, Kingston'dan annesine bir SMS idi, bu da şöyle dedi: “Sana yapmanız gerektiğini söyledim [a] Sahte makbuz, “ardından”, böylece [looks] Bir çiftte şanzıman nasıl olacak [of] Günler. “

Son tartışmalar sırasında Turner'ın avukatı, iddia edilen kurbanların kendilerinin “dolandırıcılar” olduğunu iddia etti.

Kingston avukatı, müşterinin halka açık imajını kişisel mali durumundan ayırmaya çalıştı ve bir iş yürüteceğine dair bir ipucu olmadan onu “bir gecede ünlüken büyüyen yumuşak bir adam” olarak nitelendiriyor [and] Banka hesabında ne kadar para olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. “

Kingston ilk olarak 23 Mayıs 2024'te Kaliforniya Mojave Çölü'nde bir ordu eğitim üssü olan Fort Irwin'de tutuklandı. Teslimat yapmaktan kaçındı ve Florida'ya geri döndü.

Sertifikalı kınama

Mahkumiyet 11 Temmuz Cuma günü planlanıyor ve Turner'ın sabah 9'da duruşması ve Kingston 11: 00'de.

Federal ücretlere ek olarak, ikisi de benzer şekilde maruz kalır. Devlet ücretleri.

Jamaika -Amerikalı bir aktör olan Kingston, Eenie Meenie'de Justin Bieber ile 2007 hit güzel kızlarıyla oldu.

Haberler'ten daha fazlası

Ted İzciler

Birden fazla Emmy fiyatı taçlı gazeteci Ted Louten, 1998'den beri Güney Florida'dan etkilenen uluslararası hikayelerin suç mahalline tanıdık bir yüz.