Milli Park Servisi tarafından piyasaya sürülen 2 işçi dövüşlerinde seslendiriyor: “Ben kızgın, üzgün, çaresizim.”

Mustafa

New member
Stacy Ramsey ve Leah Saffian, yaklaşık 1.000 Ulusal Park Servis İşçisi'nin altına kadar Arkansas Ozark Ulusal Ormanı'nın bir parçası olan Buffalo Ulusal Nehri üzerinde çalıştı reddedildi Trump hükümetinin bir parçası olarak geçen ay Federal Hükümetin Federal Hükümetin Dalgası.

Serbest bırakılmadan önce nehir olarak çalışan Ramsey, “Ayağımı kapıya almak için haftada yedi gün haftada yedi gün çalıştım.” Dedi.

Saffian'ın yeni işine Park Servisi için kamp alanı yöneticisi olarak başlamak için 10 gün vardı. Bir ikamet yeri olarak kullanabileceği 16.000 ABD doları karavan satın almak için bir kredi kaydetti.

Ancak işten yaklaşık üç hafta sonra serbest bırakıldı.

“Çok saygı duymuyorum,” dedi Saffian Haberler'e. “… Ben oldukça kızgınım, üzgünüm, çaresizim.”

Başkan Trump'ın ofisinden bu yana binlerce federal işçi serbest bırakıldı Beyaz Saray Devlet Verimliliği Bakanlığı aracılığıylaVeya yetiştirilen doge Milyarder Elon Muschus tarafındanYeni idarenin çabalarının bir parçası olarak, önemli bütçe kesintileri yapmak. Park hizmetindeki işten çıkarmalar, ajansın yaklaşık 20.000 çalışan işgücünün yaklaşık% 5'iydi.

Park servis işleri, giriş ücretlerinin toplanmasından çöplerin temizlenmesine, arama kurtarma görevlerinin uygulanmasına kadar değişebilir. Ajans, ABD'de Buffalo Ulusal Nehri gibi yarın 85 milyondan fazla denetliyor.

Ramsey, “Gidip gidebileceğim birkaç yerden biri ve bir şekilde olup biten her şeyi bir şekilde unutabileceğim ve sadece buradayken barış hissi var,” dedi.

Ramsey, Buffalo Ulusal Nehri'nde tek kalıcı nehir korucusu olarak çalıştı ve arama kurtarma görevlerinde düzinelerce yürüyüşçü ve kayıkçı kurtardı.

“Bu benim için evde,” dedi Ramsey.

Ona karşı işi kaybetmek, bir rüyadan veya getirdiği gelirden daha fazlasıdır. Hastalığına liderlik etmek için her sekiz haftada bir Stacy, sağlık sigortası olmadan park hizmeti ile 27.500 ABD dolarına mal olacak bir şans verdi.

Sağlık sigortası ile atış 5 ABD doları idi. Ancak sağlık sigortası 30 günden daha kısa bir sürede çalışır ve atış olmadan hastaneye çıkabileceğini söylüyor.

Ramsey, “Biten bu binlerce çalışanın hepsi gerçek insanlar.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Hepsi ipotek, tedarik hesaplamaları ve faturaları olan aileleri olan insanlar.”

Hem Ramsey hem de Saffian için, uzak küreklere taşındıkları için avantajlarla bir iş bulmak daha zor olacaktır.

Saffian, “Bilirsiniz, hayatım bir kordonun sonunda yaşayamayacağım” dedi. “Bu işi yapmak için başka bir plan oluşturmalıyım.”

Kurbanlarınızın ödeme yapıp yapmadığını merak ediyorsunuz. Ramsey hala park hizmeti üniformalarını “sadece davada” tuttuğunu söylüyor.

Ramsey diyor ki: “Umarım bir noktada park hizmetine geri döneceğim.”

Haberler'ten daha fazlası