Küresel belirsizliğin ortasında kredi almak için bankalarda rütbeler

Zoe

New member
Arequito Tanzi ailesi taşıyor İki kuşak satan ekim. Her türlü hassas enstrümana sahiptirler, böylece tohum potansiyel ile ortaya çıkar. Fiyatı: 400.000 ABD Doları. Ve San Nicolás'taki Exoagro'nun bu açılışında, birçoğu denemeye geliyor.

Önce Onları pesoda% 9 ve dolar olarak% 9 hattı ile finanse eden ulus bankasından geçtiler. Tanzi'de bu sergide, krediler sayesinde birkaç operasyonu kapatacaklarına güveniyorlar, yapımcının bahse girdiği bir yansıma Yerel kesinlik. Tarifeler savaşı olan bir dünyada çok az değil, dünyanın ana ekonomisinin ve Pique'ye giren pazarların durgunluğa girmesi tehlikesi.

Expoagro 2025'in hava görünümü.

Alan yapışır ve inanır yerel kesinlik Hükümete vaat ediyor gibi görünüyor. Hit, stopaj, kuraklık ve sellerden kurtulmaya çalışan bir sektördür.

Zaten çok şey bekledik “Yapımcılardan birinin, örneğin Cabestari'de onları çeşitli boyutlarda getiren bir huni satın almanızı sağlayacak banka sertifikasını alacak sıraya giren ve Néstor Cestari'nin Zurna: “Arzu fark edilir.”

Apache'den Carlos Castellani, Santa Fe bitkisini 20.000 ila 24.000 metrekareye taşıdı. Akıl yürütmenize göre, Bu yıl gibi hasat olduğunda ve krediler. Her ne kadar tahıl fiyatlarının arzulanan çok şey bıraktığını itiraf ediyor.

Bu örneğin bir başka çarpıcı yönü paradigma değişimi. Toprak işkencesini önleyen üretim yöntemi olan Avent (Doğrudan Ekim Derneği) başkanı Marcelo Torres için, sektörün bu kadar karmaşık bir bağlamda yenilenmiş bir coşkusu var. “İyi yanı, makroekonominin uyum sağlamak için cevap vermek ve üretici öngörülebilirlik görür. Üretimle ilgili olmayan sonuçların olduğu, ancak finansal, şimdi verimlilik ve üretim üzerinde çalıştık. ”

Örneği gezen üreticiler
Örneği gezen üreticiler

Biyolojik ve kimyasal ürün şirketlerini alan için toplayan Federico Landograf de Casafe'ye göre, “Kararlar şimdi alınıyor daha agronomik tabanlı Ve gerektiği gibi satın alınıyor ”diyor biyolojik ürünlerdeki yenilikleri ve dronlarla iyi uygulama uygulamalarını tanımlarken.

Bu sergi gerçek bir olayla yaşanıyor. Expoagro'nun organizatörü, üssü Direktörü Alberto Marina için, “Her yıl bu resme bir sentez olarak şaşırırız herkesin olduğu üretken ülke modeli. Bunu, tüm siyasi partilerin valilerinin ve hükümete, bir bütün olarak iş sektörüne katılımımız olan siyasette görüyoruz. Arjantin'de devlet politikaları yapan tarımsal üretim gibi ve buna değer konularda ortak gündemlere sahip olduğumuzu çok iyi bir semptomdur.

Mauricio Macri'nin tayt ve sevgi örnekleri arasında numuneyi gezerken böyle görüldü. Eski üretim bakanı Francisco Cabrera, ekonomik politikanın davranışını vurguladı. “Elbette İşler eksikbir değişim ankrajımız olduğu için deregülasyona devam etmeliyiz ve Arjantin maliyetini düşürmeliyiz. Biri yapmak zorunda Yardım şirketleri verimli ve üretken.

Buenos Aires Tarım Bakanı Javier Rodríguez de kamu politikaları hakkında konuştu. Bunu kutladı Suyu boşaltmak Tufan tarafından tehdit edilen hektarların çoğu. Ve “tarım sektörü, şimdi daha normalleştirilmiş iklim koşullarına sahip olmasına rağmen, aynı zamanda Değişim geri kalmışlığının bu zorluğu Bu onu kötü bir şekilde etkiliyor ”dedi. Bu sergide bir tabu teması samimi bir tema.

Sergide Mauricio Macri ve Francisco Cabrera
Sergide Mauricio Macri ve Francisco Cabrera

Ancak, Córdoba eyaletinde ve Buenos Aires'teki bir bahşiş yapımcısı olan La Rural'ın başkan yardımcısı Eloisa Frederking, Tranqueras hesaplarının içinde nasıl yapıldığını açıkladı: “Fiyat olmadığında, Trump'ın tehditleriyle ve bir dünyaya yönelen bir dünya olan bir miktardır. Her şey bir iş parçacığı gibi, ama biz bahse giriyoruz.