Kırsal Toplumun eski başkanı Luciano Miguens 85 yaşında öldü

Zoe

New member
Şuna: 85 yılbu perşembe öldü Luciano Miguens, tarihi lideri Arjantin Kırsal Topluluğu (SRA), altı yıl boyunca başkanlığını ve sekiz yıl boyunca başkan yardımcılığını yaptı.

Veteriner ve tarım üreticisi, 28 Şubat 1939'da Mar del Plata'da doğdu ve günlerini Chascomús, Salto ve Buenos Aires arasında geçirdi.

Tarımın lideri, at yetiştiricisiydi. İrtibat Masasını oluşturan sembolik yüzlerden birialan ile hükümet arasındaki çatışmada oluşturulan alanın varlıkları grubu Cristina Kirchnerstopaj kriziyle birlikte çözünürlük 125 onu idam etti Martin Lousteau Ekonomi Bakanı olarak.

“İle çok fazla acı ve derin Buna rağmen, uzun bir kurumsal kariyere sahip olan ve yetiştirici birliklerinde sektör liderliğine değerli bir bağlılık gösteren, varlığımıza başkanlık eden Luciano Miguens'e veda ediyoruz.” Kırsal Toplum, başkanla ilgili hesabında ifade etti.

Kuruluşumuza başkanlık eden, uzun bir kurumsal kariyere ve yetiştirici birliklerinde sektör liderliğine değerli bir bağlılık gösteren Luciano Miguens'e büyük bir acı ve derin bir pişmanlıkla veda ediyoruz. pic.twitter.com/oa2HKTlwdA

— Kırsal Toplum (@RuralSociety) 21 Kasım 2024
Eski başkan Mauricio Macri, üzüntüsünü dile getiren tanınmış isimlerden biriydi: “Büyük Luciano Miguens gitti, Sessizce nasıl çalışılacağını bilen cömert bir beyefendiişini iyi yapmaktan ve tutkusu olan kırsal kesime yardım etmekten başka bir amacı yoktu. Örnek bir lidere anım ve şükranlarımla. Ailesine ve dostlarına sevgilerimi sunuyorum.”

Miguens o kırsal çatışmanın yüzlerinden biriydi 2008'de diğer üç tarım lideriyle birlikte: Mario Llambías (CARBAP'tan), Carlos Garetto (CONINAGRO'dan) ve Eduardo Buzzi (FAA).

SRA, yaptığı açıklamada, “Onun İrtibat Masası'na aktif katılımını ve 2008 yılında tarımsal ihracata uygulanan stopajın kaldırılmasını talep eden yorulmak bilmez çalışmasını asla unutamayız.” dedi.

2008'deki 125'in üzerinde çatışmada merkezi rol oynayan eski başkan yardımcısı Julio Cobos, sahada çatışma yaşadığını belirtti. Her zaman diyalog mesleğine sahip, dürüst, nazik ve saygılı bir adam. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

“Bu bana bir büyük dehşetbir ıstırap,” dedi Buzzi, yaptığı açıklamalarda Zurna İrtibat Masasındaki eski meslektaşının ölüm haberini duyduktan sonra.

Tarım lideri, İrtibat Masası'nın oluşturulması öncesinde ve sırasında ve Miguens'in SRA başkanlığı görevinden ayrılmasından sonra Miguens ile “mükemmel” bir ilişki sürdürdüğünü hatırlattı. “Luciano ile her zaman sürdürdük “dostluk bağı, sevgi, saygı”bu ortama anlattı.

Buzzi, o zamanki Bakan Lousteau'nun 125 sayılı kararı imzalamasının ardından İrtibat Masası'nın kurulduğunu ileri sürdü. emtialarda artan stopajÜreticilerin karşı çıktığı bir önlem, Miguens tarafından mümkün.

“İrtibat Masası Birçok nedenden dolayı mümkündü. Üreticilerin, dört varlığın, yani organik bedenlerin iradesiyle, ama büyük ölçüde mümkündü çünkü kişilikleri ve özellikle de Luciano, fikir birliğine varılmasında çok yardımcı oldu”diye hatırladı.

“O her zaman fikir birliğinin lideriydi, çok iyi davranışların lideriydi. harika bir insan. Yani iyi bir insansanız iyi bir lider olabilirsiniz. Ve Luciano iyi bir liderdi çünkü o iyi bir insandı” dedi Buzzi.

Ve o anın bir başka siper kahramanı olan ve sonunda Senatör olan Entre Ríos'tan Alfredo De Angeli şunları söyledi: “Luciano Miguens ayrılmaz bir insandı. İrtibat Masası'na akıl sağlığı ve denge getiren adamdı. Sektörümüz için 2008 gibi zor bir döneme girmiyoruz. Bu dönemde kaybınızdan dolayı çok üzgünüm. Ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum.

SRA'da, 2002'den 2008'e kadar üç dönem üst üste başkanlık yapmanın yanı sıra, 1994'ten 2002'ye kadar başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu, Şecere Kayıtları'nda yedek üye, bölge üyesi, general ve yönetici olarak görev yaptı.

Miguens, Ulusal Tarım ve Veterinerlik Akademisi'nin tam bir akademisyeniydi. Arjantin Şap Hastalıkları Vakfı Başkanı. Bu alandaki çalışmaları nedeniyle 2018 Konex Ödülü'nü kazandı. Aynı zamanda Mercosur Kırsal Dernekleri Federasyonu'nun başkanı, Tarımsal Sanayi Zinciri Forumu'nun kurucu üyesi, Fiel Yönetim Kurulu üyesi ve tarım, tarımsal sanayi ve hayvan sağlığı faaliyetleriyle bağlantılı diğer birçok kuruluşta görev yaptı.

Aynı zamanda, Criollo atlarına olan tutkusu, onu 1975 ile 2000 yılları arasında birkaç kez Arjantin At Geliştirme Derneği'nin direktörlüğüne ve Arjantin Criollo Atları Derneği'nin başkanlığına getirdi.