Janet Jackson, Icon Ödülü'nü 2025 Amerikan Müzik Ödülleri'nde aldı ve 7 yılda ilk kez TV'de görünüyor

Mustafa

New member
Müzik efsanesi Janet Jackson, 2025'te yedi yıl içinde ilk kez televizyona döndü Amerikan Müzik Ödülleri Pazartesi gününde.

. Rock and Roll Onur Listesi Bu ayın başında 59 yaşına giren indüksiyon, şarkı ve “Hepsi For You” adlı hitlere ve “All For You”, onurlarının şovun ikon ödülü ile onurlandırılmasından önce Fontainebleau Las Vegas'taki yıldızlarla izleyicilerin önünde dans etti.

“Çok onur duyuyorum. Çok minnettarım,” dedi Jackson, ödülü kabul ettiğinde Rihanna 2013 ve Lionel Richie 2022'de verildi.

“Hiçbir şekilde saygısızlık demek istemiyorum, ama kendimi bir ikon olarak görmüyorum. Ailem, ben, hayalimiz asla ünlü olmasıydı. Her zaman müzik, dans ve şarkı söyleme için özel bir sevgimiz vardı. Şöhret sıkı çalışma ve bağlılık nedeniyle geldi.” Dedi. “Hikayem, aile geçmişim gerçekten bir Amerikan hikayesi. Bu sadece Amerika'da olurdu. Umarım başkalarının ve sanatçıların hayallerini takip etmeleri ve başarılı olmaları için bir ilham kaynağı olduğunu umduğum tek şey.”

Janet Jackson, 26 Mayıs 2025'te Nevada, Las Vegas'ta Fontainebleau Las Vegas'taki Bleeva Tiyatrosu'ndaki 2025 Amerikan Müzik Ödülleri sırasında oynuyor.

Getty Pictures

On bir kez Amerikan müzik kazananı ve beş kez Grammy kazanan Jackson, onlarca yıldır grafiklere liderlik ediyor. Merhum Michael Jackson'ın ait olduğu 10 Jackson çocuğunun en küçüğü olarak kız kardeşleri ve erkek kardeşleriyle büyüdü.

Şimdiye kadar, “Janet Jackson'ın Rhythm Nation 1814”, Billboard Hot 100'de yedi en iyi beş kartlı şarkı üreten tek albüm oldu.

2001 yılında piyasaya sürülmesine rağmen, yedinci stüdyo albümü “All For You” nun bir parçası olan “Sevgilimi Arayan Birisi”, Tiktok'taki pist popülerlik kazandıktan sonra Billboard 100'e geri döndü.

“All For You”, “Aşk Gidiyor”, “Basty”, “Birlikte” ve “Son zamanlarda benim için ne yapıyorsun” gibi hitlerle Jackson, 2019'da Rock'n'roll Onur Listesi'nde kaydedildi ve birçoğu bunu gecikmiş bir onur olarak gördü.

Aralık 2024'te Jackson, Dünya Tiyatrosu tatil beldelerinde bir Vegas konutu başlattı ve daha sonra bu hafta üç performans için aynı sahneye dönecek.

Tüm zamanların en çok satan sanatçılarından biri olmasına rağmen, kariyeri, çıplak göğsü kısaca maruz kaldığında Justin Timberlake ile 2004'te Super Bowl'un yarı şöhretli görünümünün sonuçlarından muzdaripti. Timberlake yıllarca “Cloakroom yanlış hizalaması” için savunuldu, bu nedenle Jackson başlangıçta savunulmadı. O verdi 2021'de halka açık özür.

Haberler'ten daha fazlası

Kiki Intarasuwan

Kiki Intarasuwan, Haberler & Stations için bir haber editörüdür.