GR Grubu organik sertifikalar yapmaya başlar ve transgenik olmayan soya fasulyelerinin pazarlamasını zaten teşvik eder

Zoe

New member
GR Grubu, taranmış şirketi aracılığıyla organik bir sertifika olarak resmi bir Senasa lisansı aldı.A, kaynaktaki organik gıdaların üretimini denetleyecek bir konumda. Aslında, grup zaten deney alanı “Pt Farm” da organik transgenik olmayan soya fasulyesi üretti ve şimdi bu aktiviteyi yaymak ve diğer üreticilere bu niş aktiviteye dönüşme olasılığı sunmak önerilmektedir.

Organik -transgenik soya fasulyesi ekimi ile karakterizedir. Fitosaniter uygulaması olmadan üretim ve çok faydalı ticari koşullara erişim sağlar. Bu anlamda, mahsulün toplam üretim ve diferansiyel fiyatların sigortalı bir satın alma sözleşmesi ile başladığına dikkat edilmelidir. Ton başına 15 ila 100 ek dolar arasında değişebilirlergeleneksel soya fasulyesi ile ilgili.

Paralel olarak, GR Grubu zaten uluslararası sertifikayı işlemektedir, çünkü ihracat piyasaları çifte sertifika gerektirebilir: ulusal (ISO/IEC Standard 17.065-2012'ye göre, Organik Ürünler Yasası ve Senasa'nın 374/16 çözümü) ve düzenlemeleri varış noktasına göre değişen uluslararası. Her iki sertifikanın da, Amerika Birleşik Devletleri ve bazı Avrupa pazarları gibi yüksek değerli pazarların kapılarını açar;

“Uluslararası sertifikasyon sadece ticari fırsatları genişletmekle kalmaz, aynı zamanda hedef piyasalarda gereken standartlara uyumu da sağlar. Bu, üretim sürecinin izlenebilirliğinde, tohumların seçiminden hasat ve pazarlamaya kadar, ürünün kalitesini ve farklılaşmasını garanti eder” dedi. Andrés MéndezGR Tarım Mühendisi ve Danışmanı.

GR Grubu, özel ürünler ve sertifika üretimi olan “Pt Farm” deney alanı ek olarak, geleneksel tarım ve hayvancılık üretimi, tarım makinelerinin üretimi, tohumların dağılımı ve bir petrol şirketi gibi diğer ticari faaliyetlere sahiptir. Bu nedenle, zincirin her bağlantısında sahip olduğu kaynaklardan yararlanan GR Group, üreticilere üretimin operasyonel maliyetlerinde% 10 ila 15 arasında tasarruf elde etmenizi sağlayan eksiksiz bir teknolojik paket sunar.