Feedlotero sektörünün liderlerinden Ignacio Rivarola vefat etti

Zoe

New member
Bu sabah, Buenos Aires'in San Pedro kasabasından hayvancılık iş adamı, Arjantin Besi Çiftliği Odası'nın kurucusu ve ilk başkanı Ignacio Rivarola'nın ölüm haberi açıklandı.

“O her zaman eserleriyle hatırlanacak” yenilikçi ruh, aktif katılımları Besi alanı projelerinin geliştirilmesinin her aşamasında ve olağanüstü kapasitelerinde,” diye ifade ettiler San Pedro Kırsal Topluluğu'ndan.

Birkaç yıl önce bir diyalog sırasında Clarín Kırsal Rivarola, Arjantin'de serbest dolaşımlı besi faaliyetinin başladığını, bu üretim sisteminin çoğunluk tarafından reddedildiğini hatırlattı.

“O zamanlarda Besi yeri hayvancılığın yüz karasıydı. Serbest dolaşan besiciliğin kurulmasına karşı direnç vardı. O, Eski Ahit'teki cüzamlıydı ve şehirden kovuldu” diye hatırladı, pandemiden kısa bir süre öncesine kadar 11.000 hayvanı besleyebilecek kapasiteye sahip bir işletmeyi yöneten kişi.

“Kuzey Amerikalılar bunu 30 yıldır besihanede yapıyordu. Öte yandan Arjantin'de otlarla beslenen sığırlar galip geldi. Bu faaliyet dünyanın geri kalanında olduğu gibi yerleşmeye başladı” diye ekledi.

Rivarola, serbest besicilik temsilcilerini bir araya getiren odanın kurucularından biriydi. O zamanlar şöyle anımsıyordu: “Amerika Birleşik Devletleri'nde bir şirkette çalışırken görevim, farklı odaların yöneticileriyle görüşmekti ve onların eylemlerini ve önemini öğrenebildim” ve şunu ekledi: “Daha sonra şirket, Gluten yemi (mısır şekeri türevlerinin bir yan ürünü) dağıtımını üstlendim ve orada daha sonra odanın bir parçası olacak farklı üreticilerle etkileşime girmeye başladım. Bir gün müşterilerimi her birini tanımaya davet etmek aklıma geldi. diğeri ve bu girişim böyle ortaya çıktı”.