Edinme sonrasında Karen Read'in ebeveynleri kızını gücü için övüyor: “Beşinci Avukat”

Mustafa

New member
Karen okuduktan sonra beraat etmiş Bu haftanın başında Boston'daki bir polis memuru olan arkadaşı John O'Keefe'nin ölümünde cinayet ve cinayet nedeniyle, ailesi WBZ TV'ye şimdi tekrar normal olmaya odaklandıklarını bildirdi.

Bill ve Janet'in iki yıldan fazla bir süredir okuduğu bir yaşam süresi oldu. Çarşamba günü, kızı O'Keefe'nin ölümündeki en ciddi suçlamalardan beraat etti.

“Beşinci Avukat”

“Neredeyse nasıl hissettiğimizi bilmemiz gerektiğini hissediyoruz, ama bilmiyoruz,” dedi Janet.

Bill, “Mahkum nedeniyle iddianame nedeniyle Karen'ı kaybedebileceğimiz fikri, korkunun azaldığını ortadan kaldırdı.” Dedi.

Janet, “Her zaman düşüncelerimize çok fazla gitmediğimizi söyledik, bizi her gün tutalım.” Dedi.

Okumalar, bu durumda “beşinci avukat” olarak adlandırdıkları ve her perspektifi takip ettikleri Karen'dan güçlerini aldıklarını söyledi.

Bill, “O kararlı, konsantre, çok parlak ve bize geçti, geçti.” Dedi. “Beşinci avukattı.”

Gelecek Karen hakkında ne düşünüyor?

Karen'in geleceğinin ne yaptığı sorulduğunda, bir kitabın yazılması da dahil olmak üzere Janet Read, “Belki. Mükemmel bir yazar, her zaman öyleydi. Her zaman gazeteciliğe girmesi gerektiğini düşündüm ve finanse etmek istedi.”

Read'in ebeveynleri, bazen incitici olmaktan daha fazla olan davanın farkındalığı göz önüne alındığında, hayatlarının asla aynı olmayacağını itiraf ediyor.

Bill, “Kadın düşmanı yorumlar yapan insanlar, insanlıkları ve benzerleri nesnelleştiriliyorlar” dedi.

Davanın onları izole bir yaşamdan da etkilediğini söylediler.

Bill, “O günden itibaren şanslı olduğumuzu görebiliyoruz, ancak bu, buna sahip olabileceğimiz her şeyden önce kutsanmıştık ve şimdi başkalarının konuşabileceğimiz yardıma ihtiyacı olması kesinlikle gereklidir.” Dedi.

Jüri WBZ-TV ile konuşuyor

Bir jüri üyesi WBZ-TV ile konuştu Hükümlü için çok fazla tutarsızlık ve kanıt eksikliği vardı.

Juror Paula Prado, “Dolduramadığımız Mayıs delikleri olduğunu ve onu sadece John O'Keefe'yi ertelemesinin yanı sıra onu suç mahalline getirebilecek hiçbir şey olmadığını buldum.” Dedi. “Ve arka lamba, kolundaki yaralanmalar, arka lambadan gelmek için pek bir anlam ifade etmedi.”

Vali Healey tartıyor

Massachusetts'in eski bir başsavcısı olan Maura Healey, Cuma günü karara tutumunu sundu.

“Her zaman John O'Keefe ailesini düşünüyorum ve onun için çok üzgünüm,” dedi Healey. “Ama ceza adalet sistemi kursunu gerçekleştirdi ve bu son.”

Okuma süreçleri, O'Keefe'nin ölümünden kimin sorumlu olduğu sorusunu bildiklerini söyledi. Umarım bir gün bulacak bir cevap.

“Bu bir kayıp mı? Şüphesiz,” dedi Bill. “O'Keefe ve Friends ailesi için keder hissediyorum mu? Tabii ki. Sanırım cevabı bir gün bileceğiz? Sanırım kalbimde yaptığımı düşünüyorum.”

Tara KerriganHer gün mahkemede olan O'Keefes'in bir arkadaşı Cuma günü bir açıklama yayınladı Adaletin düşüklüğü yakın tarihte. ”

Read, kendini O'Keefe ailesi tarafından sunulan sivil ölümlerin önünde görüyor.

Haberler'ten daha fazlası

Beth Germano

Ödül kazanan Beth Germano, Emmy'yi ödüllendirdi, WBZ-TV News için genel bir sipariş raporudur. Germano, Massachusetts'te doğdu ve büyüdü ve 30 yılı aşkın bir süredir Neuengland'da muhabir oldu.