“Dar” dan Field and Galard'a katılan iki Gauchos

Zoe

New member
Seninle paylaşmak istiyorum İki harika arkadaşın ateş etmesinin acı görevibu bizi son günlerde bıraktı. İkisi de Çok önemli Sadece benim için değil, aynı zamanda Toplum ile ilişkilerindeki tüm tarım için.

Mario Mactas ve Daniel Grinstein,
Onları uyandıracağım.

Mario herkes tarafından iyi biliniyordu ve zaten aldı ezici aşk örnekleri Her yerden. Bu kadar çok şey bilmeyebilir Alan için ne yaptı. Carlos Casares'teki Yahudi kolonizasyonunun bir parçası olan bir ailede kökeninin ötesinde, çağrıya giden ilk kişilerden biriydi. Victor Trucco Aapresid'den ne zaman başlattı “Fark etmek”. İçin bir girişim şehir sakinlerinin tarımsal üreticinin mesleğinin özünü anladıkları ve tam tersi. Vazgeçilmez artikülasyon Crack Country.

Aynı yolda, on yıl önce önerdi Ana Fernández Mouján İçeriğini yönlendirdiğimde Radio Cultura'da zaten bir program yapıyorum. Dediğimiz cömert bir alan “Agro Kültür” ve tam olarak aynı adrese işaret etti: Tarım şehirleri kurdu. Romulo bir çiftçiydi ve kurduğunda Roma'nın çevresini bir mancera pulluğu ile çizdi. Bu yüzden bu perlitaları Büyük Mario'nun unutulmaz anısına ekliyoruz.

Danny Grinstein daha az bilinir. Aynı zamanda Carlos Casare'in yerleşimcilerinin soyundan geliyordu. 6 Aralık 1951'de Buenos Aires eyaleti Martinez'de doğdu.

2001'de onunla tanıştım, Tamamen tesadüfi yapılmış. San Andres İskoç Okulu'nda Olivos'ta bir Bilim sergisi Ortaokul erkekleri ile kahraman olarak. Oraya gittim. Ve 12 yaşındaki bir öğrencisi Carola Grinstein'ın tüm biyodizel süreciyle mükemmel bir model yapması sürprizini buldum. Konuşmaya başladım ve konuyu bir petrol şirketinde çalışan babasıyla konuştuğunu söyledim. “Babanla tanışmak istiyorum,” dedim. “Şimdi geliyor.” Onu bekledim. Ben bunalmıştım.

Bir süredir yenilenebilir enerji ve Carola'nın biyodizelinin girişimi hakkında konuştuk. Ama hemen bana olduğunu söyledi Sosyal meslek onu yaratmasına yol açmıştı Plus Foundation (birlik ve dayanışma için ücretsiz katılım)Başkandı. Katolik Kilisesi yetkilileri ve diğer itiraflar tarafından tanıtılan Arjantin diyalog tablosuna katkısını verdi. Ben katıldım. Ve oradan, Caritas tarafından toplanan ihtiyaçların araştırılmasından bir gıda planının tasarımı ve yürütülmesinde ona eşlik ettim.

Victor Trucco, “Tekrar”Planı başlatmıştım “Dayanışma soya”, Preslenmeye katılmak için soya bağışlarına dayanarak 2002 Sosyal Krizi. Üreticiler tarafından cömertçe sunulan harika ciltler. Ancak mutfak kültürü yoktu ve soya fasulyesi kullanılmadı. O Artı Gıda Programı (PAP) Danny tarafından tasarlanan Beslenmeye soya dahil edilmesi. Para hareket etmeden bir fazz mekanizması yoluyla, soya bağışları dokulu hale geldi, dahil edilmesi çok daha kolay Burger, köfte, patates kekivesaire.

Bugüne kadar hatırla Robby Hajnal, Okul ve macera ortağı, Danny'nin samimi arkadaşı ve programın önde gelen üyesi, Susuz soya unundan yapılmış 25 milyondan fazla gıda rasyonu dağıtıldı şimdi Solidagrososyal yardım kapsamını genişletmek. İttifakın akıl hocalarından biriydi 2011'de Beslenme 10 Sıfır Açlık. Detay, idealist ve rüya gibi az. İyimser. Başkalarının iyiliğine inanan. Değerler.

İki büyük. Carlos Casares tarafından iki Gauchos. İki Arkadaş cömert, kültürlü, sevecen ve kopyalar. Kendimizi bulacağız …