Amazon'da 50 doların altındaki et termometreleri, brülörler ve diğer harika ızgara aksesuarları

Mustafa

New member
AleksandarNakic Getty Images aracılığıyla



Izgara aksesuarlarınız biraz yıpranmış görünüyorsa, belki de bu yaz ızgara yapma deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyacak yeni öğeler almanın zamanı gelmiştir.

En beğenilen ızgaralara, aletlere ve aksesuarlara genel bakış, hepsi AmazonTek tip burgerler oluşturmayı çocuk oyuncağı haline getirir, tavuğun güvenli bir sıcaklıkta pişirilip pişirilmediğine ilişkin tahminleri ortadan kaldırır, kömürlü ızgarayı yakmayı kolaylaştırır ve hatta ızgaranızı et lokantasına dönüştürür.

Peki ya yeni bir ızgaraya da ihtiyacınız varsa? CBS Essentials'ta sizin için de bir şeyler var: Bu özete göz atın Her bütçeye uygun ızgaralar ve sigara içenler ve şu Izgaralarda en iyi Anma Günü fırsatları.

Amazon'da 50 Doların Altındaki En İyi Izgara Ekipmanı


Amazon'da 50 doların altında bir fiyata alabileceğiniz en iyi ızgara malzemelerinin bir listesini hazırladık. Amazon Prime'ın hızlı ve ücretsiz gönderimi sayesinde tüm bu ızgara malzemelerinin önceden teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Anma Günü.

Cuisinart Dökme Demir Izgara Presi ile smashburger yapın




Amazon



Cuisinart'ın bu kullanışlı ızgara pres aleti, pişirme süresini kısaltır ve istenmeyen yağları ortadan kaldırır. Izgarada ısınır ve hatta ızgara izleri bırakır; bu nedenle onu bir biftek, tavuk göğsü veya ızgara peynirli sandviçin üzerine koyduğunuzda estetik açıdan mükemmel ızgara izleri oluşturur.

4,7 yıldızlı Cuisinart Cast Iron Grill Press'in Amazon yorumcusu, “Cuisinart Grill Press ile ızgara yapma deneyimimi tamamen yeni bir seviyeye taşıdım” diyor. “Sağlam tasarım mükemmel ısı tutma özelliği sağlayarak her kullandığınızda eşit ve tutarlı pişirme sağlar.”

Amazon'da 4,7 yıldızlı Cuisinart Dökme Demir Izgara Presini 20 dolardan indirimli olarak 17 dolara bulun.

Cuisinart ayrıca evde hamburger yapmak için mükemmel olan dökme demir yuvarlak ızgara presi de üretiyor. Amazon'da 20 dolardan 16 dolara satılıyor.

Gece barbeküleri için mükemmel manyetik ızgara lambası seti




Amazon



Dış aydınlatma yok mu? Sorun değil! Bu 4,5 yıldızlı manyetik ızgara ışıkları, karanlıkta ızgara yapmayı çocuk oyuncağı haline getirir ve çoğu ızgaraya kolayca takılır. Kompakt boyutları onları kamp gezileri için akıllı bir seçim haline getiriyor. Altı adet AAA pil dahildir.

Doğrulanmış bir Amazon yorumcusu, “Bu ışıkların bu kadar küçük olmasına şaşırdım ama öyle olduklarına sevindim” diyor. “Bu onların saklanmasını kolaylaştırıyor. Onu seviyorum. Çok fazla ışık sağlarlar ve çoğu zaman bir tanesi yeterlidir. Aşırı ısıdan uzak tuttuğum için mıknatıslarda veya plastiğin erimesinde herhangi bir sorun yaşamadım.”

Bright Eyes Manyetik Izgara Seti normalde Amazon'da 30 ABD dolarıdır, ancak Amazon'da 28 ABD dolarına satın alabilirsiniz.

Chefman Dumansız Elektrikli Izgara ile iç mekanlarda ızgara yapın




Amazon aracılığıyla şef



Chefman, dumanı minimumda tutmak isteyen herkes için mükemmel bir iç mekan ızgarasıdır çünkü yağ damlaması halinde yağı anında soğutan bir su tepsisine sahiptir. Ayrıca sebzelerin ve farklı et türlerinin aynı anda istenilen sıcaklıkta pişirilebilmesi için ısı bölgelerine ayrılmıştır.

Amazon eleştirmenleri bu ızgaranın balkonda yemek pişirmesi yasak olan kiracılar için mükemmel bir seçim olduğunu söylüyor. Dışarıda ızgara yapmak için havanın çok sıcak olmasının da iyi olduğunu söylüyorlar.

4,4 yıldızlı Chefman Dumansız Elektrikli Izgara, Amazon'da 50 $ karşılığında satılıyor.

Biftekleri mükemmel şekilde pişirmek için dijital et termometresi kullanın




Amazon aracılığıyla Kizen



Hızlı ve etkili bir et termometresi, tavuktan bifteğe kadar her şeyi ızgarada pişirmenin anahtarıdır. Kizen'in 4,6 yıldızlı su geçirmez dijital termometresi geniş, okunması kolay bir LED ekrana sahiptir. Ve sadece 14 $ değerinde, bu bütçeyi zorlamayacak bir ızgara teknolojisi parçası.

Bir Amazon eleştirmeni bu et termometresini temel ızgara arkadaşı olarak adlandırıyor. “Çok hızlı ve bana saniyeler içinde doğru okumalar sağlıyor, böylece her seferinde mükemmel orta-nadir değeri elde edebiliyorum. Ayrıca prob son derece uzun ve sağlam olduğundan parmaklarımı yakmadan iç sıcaklıkları kontrol edebiliyorum. (İnan bana, bu birden fazla kez başıma geldi!)”

Cuisinart Buharlı Temizleme Izgara Fırçası ile her şeyi temiz tutun




Amazon aracılığıyla Cuisinart



Cuisinart ızgara fırçası, ızgara sonrası temizliği çocuk oyuncağı haline getirir. Sırrı: Pas pençeleriyle donatılmış kazıyıcı, en inatçı gres ve yağ kalıntılarını bile çözen buharlı temizleme gücüyle donatılmıştır.

Bir Amazon eleştirmeni “Bu fırçayı çok beğendim” diyor. “Fırçadan gelen su, fırçalama sırasında buhara dönüştüğü için ızgara ızgaralarını neredeyse mükemmel bir şekilde temizliyor. Sonuç temiz ve kuru ızgara ızgaralarıdır. Pişirme yüzeyimin diğer yarısı ızgaradan oluşuyor, bu nedenle yerleşik kazıyıcı bıçağın onu temiz tutmasını gerçekten seviyorum.”

Bu 4,4 yıldızlı ızgara temizleme aracını Amazon'da 15 dolara bulabilirsiniz.

Bu 1500°F ısı tabancası alevsiz ateş yakıyor




AnasayfaSağ Amazon aracılığıyla



Kömür ızgaralarını sevenler için alev şarttır. HomeRight'ın güçlü Elektro Feneri, kömürlü bir ızgarayı bir dakikadan kısa sürede yakar ve hiçbir kimyasal madde kullanmaz; yalnızca 1.500 Fahrenheit derecelik hava. Artık çakmak sıvısının tadı yok!

Bir Amazon yorumcusu, “Onu ilk kez sezon dışında odun sobamdaki ateşi yakmak için kullandım ve iki dakika içinde çıradan odunların dolmasına kadar kükreyen bir ateş yaktı” diyor. “Sigara içicimin kömürlerini yakmak için kullandığımda, kömürler yeniden yandı ve çok az yakıt israfı veya hiç yakıt israfı olmadan birkaç dakika içinde pişmeye hazır hale geldi.”

Amazon'da 4,4 yıldızlı HomeRight Electro-Torch'u 40 $ karşılığında bulun.

Bir propan gazı göstergesi alın ve bir daha asla beklenmedik bir şekilde gazınız bitmesin




Amazon



Dozyant propan gazı sayacıyla artık tankta ne kadar propan gazı kaldığını tahmin etmenize gerek yok. Propan tankına kolayca takılır ve kalan sıvıyı ağırlığa göre ölçer. Doğru ve güvenilir bir ölçüm değeri görüntülenir.

Bu propan gazı göstergelerinden birini Amazon'da 18 dolardan 15 dolara satın alabilirsiniz. İlave bir propan gaz sayacına ihtiyacınız varsa, iki paketi 25 dolara satın alabilirsiniz.

Izgaranızı 50 doların altında bir et lokantasına dönüştürün




Amazon aracılığıyla Char Broil



Char-Broil'in akıllı ızgara aparatı ile ızgaranızı anında et lokantasına dönüştürebilirsiniz. Tek parçalı et lokantası, bir elektrik motoruyla çalıştırılıyor ve dönerek etin kendi suyunda kızartılmasını sağlıyor. Bu, hayal edebileceğiniz en sulu etle sonuçlanacaktır.

4,2 yıldızlı bu Char-Broil et lokantasının tasarımı evrenseldir, yani tüm markaların iki ila altı brülörlü ızgaralarının çoğuna uyar. Braketlerden biri kapak tutucuya, diğeri ise ızgara ızgaralarına bağlanır.

Char-Broil Universal Rotisserie Spit, Amazon'da 43 dolara satılıyor.

Bu pres, her seferinde mükemmel şekilde şekillendirilmiş burgerlerin sırrıdır




Amazon aracılığıyla Weston



Weston Burger Express, ızgarada dağılmayacak mükemmel, eşit şekilli burgerler hazırlamayı kolaylaştırıyor. Köfteler 0,25 ila 1,5 inç kalınlığında ve 4,5 inç çapında yapılabilir. Burger etini ve baharatları basına dökmeniz yeterli. Kolay çıkarılması için baskı açılır.

Doğrulanmış bir Amazon yorumcusu, “Çok güzel burgerler yapıyor” diyor. “[It’s] Kolay kalınlık ayarı ve kolay temizlik.”

4,5 yıldızlı Weston Burger Express hamburger presi, Amazon'da 27 dolardan 25 dolara indirildi.

Grillaholics ızgara paspası temizliği kolaylaştırır




Amazon aracılığıyla Grillaholics



İster inanın ister inanmayın, bazı insanlar kirli ızgara ızgaralarında yemek pişirmeyi sever. Her zaman temiz bir ızgarayı tercih ediyorsanız Grillaholics ızgara matını deneyin. Izgara yüzeyiniz değil mat kirlenir. Izgaralamayı bitirdikten sonra yeniden kullanılabilir matı ızgaraya koyabilirsiniz. bulaşık makinesi Kolay temizlik için.

Grillaholics ızgara paspasları, imrenilen ızgara izlerini ve kömür aromasını elde edecek kadar ince, ancak 500°F'a kadar sıcaklıklara dayanacak kadar da kalındır.

Bir Amazon yorumcusu, “Bunları tüm ızgara işleri için kullanıyorum” diyor. “Izgaraya hiçbir şey yapışmıyor, temizlenmesi gereken bir pislik yok.”




Fox Van Allen


Genel Yayın Yönetmeni Fox Van Allen, CBS Essentials'ta teknoloji, dizüstü bilgisayarlar ve bilgisayarlar, oyuncaklar ve video oyunları uzmanıdır. Nintendo Switch ve PS5 hakkında yazmadığı (veya oynamadığı) zamanlarda hobileri arasında realite TV podcast'leri yapmak, masa oyunları tasarlamak ve en sevdiği büyük mağazalarda takılmak yer alıyor.