41 uzatma ajansını ve amba'daki bir istasyonu ortadan kaldırırlar

Zoe

New member
Ulusal Tarım Teknolojisi Enstitüsü (INTA) Yönetim Kurulu Güçlü Bir Ayarlama Planını onayladı: Tarımsal Deney İstasyonu, Buenos Aires'in (EEA AMBA) metropol alanı olacak ve 41 genişletme ajansını ortadan kaldıracak.

Inta Yönetim Kurulu temsilcileri arasındaki toplantıda, bugün, Inta İşçilerinin (Apinta) loncasının protestolarının ortasında geliştirilmiştir.

ToplantıdaE 41 ajansın ortadan kaldırılmasını onayladı ve tarımsal deney istasyonu Buenos Aires'in büyükşehir bölgesi olacak (EEA Amba). İkinci davada, personel Ulusal Müdürlükten sorumlu olacak bir yeniden yapılanma sürecinde kalır.

Buna ek olarak, “bölgesel ve küçük ölçekli yapımlar” olarak yeniden adlandırılacak olan aile tarım alanı dönüştürülecek. Orada 75 suçlama ortadan kaldırılacak.

Inta'daki “testere” geçen Kasım ayında vücudu sonuna kadar elde etmek amacıyla başlamıştı. O sırada her bir alanı dört kişi ile analiz etmek için bir değerlendirme dönemi onaylandı ve 2023'te giren 277 kişinin işten çıkarılması durduruldu.

Bu vesileyle, 298 kişinin gönüllü emekliliği onaylanmıştı; Palermo binasının açık artırması ve 40 hektar Inta Cerrillos (Salta) bir konut planı için eyalete verildi.

Ve bugün Ulusal Müdürlük, “INTA'nın insan kaynaklarının uyarlanması ve güçlendirilmesi için kapsamlı bir öneri” adlı bir yeniden yapılanma projesi sundu.

“2025 yılına kadar projeksiyon, emekli başına 180 ajan azalması 59 ve 64 yılları arasında 2025 için emeklilik avantajını tercih edebilirler, “diye açıklıyor metin.

Bu nedenle, çalışmaya göre, 2025'in sonunda önümüzdeki yılların tahmini kayıplarından kaynaklanan tahminler, tesis 5.720 ajan olarak tahmin ediliyor ve 2026'nın sonunda 5.560 ajan, 1990 yılının donatılmasına yakın bir rakam.

Maaşlara gelince, çalışma “şüphesiz en önemli sermayesinin kurumu entegre eden insanlar olduğunu vurguladı, bu nedenle maaş bileşeninin çoğunluk olması bekleniyor. Bununla birlikte, 75:25 75'e yakın ücret ve operasyon arasında bir denge sunan bir ilişki makul görünüyor ve benzer bilim ve teknoloji kurumlarıyla uyumlu.”

Bu nedenle, çalışmaya göre, yaklaşık 3.307 milyon peso kendi fon, 7.932 milyon peso fon, 2.81 milyon peso anlaşmalardan geliyor ve en önemli gelirler arasında 3.762 milyon pezo telif hakkı.

“Kısacası ve kapsamlı bir şekilde, Inta'nın kendi toplam bütçe icrası, daha fazla bütçe, 70-30 maaş ilişkisi operasyonu ile. Ulusal yönetim belgesini ekledi.

INTA Yönetim Kurulu'nun INTA Başkan ve Başkan Yardımcısı ve Tarım Bakanlığı, Tarım Fakülteleri (Ulusal Üniversiteler), Arjantin Tarımsal Deneme Derneği'nin Tarımsal Deneyler Derneği'nin Tarımsal Deneme Derneği'nden oluştuğu ve Tarımsal Deneyler Derneği'nden oluştuğu unutulmamalıdır. Arjantin).