1 polis memuru öldürüldü, Newark, New Jersey'deki atışta 1 yaralandı

Mustafa

New member
1 subay öldürüldü, bir diğeri Newark çekiminde yaralandı

1 subay öldürüldü, bir diğeri Newark çekiminde yaralandı

04:08

Bir polis öldürüldü ve bir diğeri Newark, New Jersey'de Cuma akşamı bir çatışmada yaralandı. Her iki yetkili de Newark Emniyet Müdürlüğü üyesiydi.

Çekim, Broadway ve Carteret Bulvarı yakınında saat 18: 30'dan sonra gerçekleşti.

Essex County kamu savcısı, her iki yetkilinin de Newark'taki üniversite hastanesine getirildiğini söyledi. Departmanın polis birliği olan Newark Brueral Polis Emri, Haberler New York'u hastanede bir subay doğruladı.

Kaynaklar, Haberler New York, iddia edilen atıcı bir genç olduğunu ve gözaltına alındığını söylüyor. Kaynaklara göre, bu şüpheli de vuruldu ve yaralandı.

Çekimlere yol açan şeylerin ayrıntıları hemen yayınlanmadı. Soruşturma, kamu savcısı tarafından “aktif ve devam eden” olarak tanımlandı.

Tanık diyor

Bölgede çalışan tanık Randy Mejia, “Bir trafik kazası gibi geliyordu ve patlama, patlama patladı,” dedi.

Mejia, çatışmadan kısa bir süre önce memurların koştuğunu gördü.

“Zulüm gördüler, ama birini izleyip izlemediğini bilmiyorum. Belki sokağa giderken dört polis memuru gördüm.” Dedi. “Sokakta koştular.”

Cuma akşamı, komşu topluluklardan yetkililer Newark Emniyet Müdürlüğü'ne destek vermek için üniversite kliniğinin dışında toplandı. Haberler New York, New Jersey Valisi Phil Murphy'nin de hastanedeki yaralı subayı ziyaret ettiğini duyurdu.

Murphy, X'teki bir yazıda, “Bu akşam Newark'ta meydana gelen ve iki memurun vurulduğu bir olayla güncel kaldım,” dedi.

New Jersey Başsavcısı Matthew J. Platkin, “ofisinin bu akşam trajik atışları yapıldığını açıklamada, kolluk kuvvetlerimizin topluluklarımızı korumak için her gün tehlikeye girdiğini ve yaptıkları fedakarlık derinliğinin acı verici bir anısı olduğunu söyledi. Memurlarındaki memurlar.

Christine Sloan bu rapora katkıda bulundu.

Haberler'ten daha fazlası