1.100'den fazla EPA çalışanı derhal fesih konusunda uyardı

Mustafa

New member
Marie Owens-Powell, Birlik Başkanı, 8.500'den fazla çalışanı Çevre Koruma OtoritesiBir Cuma günü üyeler arasında ahlak hakkında, hiçbir kelime ezilmedi: “Kötü. 33 yılı aşkın bir süredir ajansla birlikteyim ve hiç böyle bir şey görmedim.”

Çarşamba sabahından itibaren, 1.100'den fazla EPA çalışanı, Haberler tarafından görüntülenen bir e -mail aldı, çünkü çalışan olarak denetimli serbestlik durumları nedeniyle mevcut rollerinde derhal serbest bırakılabilecekleri konusunda uyardı.

“Denetimli serbestlik asistanı/müzakere çalışanı olarak, ajans, 5 CFR § 315.804'e göre derhal sonlandırma hakkına sahiptir.” EPA'dan görev desteği.

Owens-Powell'e göre, çalışanlar E-E-E-E-EGO-ALD'i EPA'da bir yıldan az bir süredir ve yakın zamanda ajans içinde yeni pozisyonlara taşınan saygın çalışanlar aldılar.

“Bunu yargılayabildiğimiz kadarıyla, Ajanslarından bir mesaj alan EPA işçileri, onları terörize etmek ve korkutmak için denetimli serbestlik asistanlarına gitmeleri, çıkış yolunda olduklarına inanmak için gitmesi gereken tek şeydi” dedi. o.

Haberler, E -Mail aracılığıyla EPA ve Beyaz Saray'a döndü ve kaç devlet kurumunu aldıklarını ve bir cevap beklediklerini doğrulamak için döndü.

Owens-Powell, çeşitli devlet kurumlarında çalışanları temsil eden diğer sendika liderleriyle ulusal bir çağrı olduğunu söyledi ve başka hiç kimse deneme çalışanlarının böyle bir e-posta aldığını söylemedi.

Owens-Powell, “İnsanlar her gün bilgisayarlarını açmaktan korkuyorlar,” dedi Owens-Powell, “sonra hangi mesajın çıkacağını bilmiyorsunuz.”

Çalışmalarıyla ilgili endişelere ek olarak, yönetim ofisi ve bütçenin devlet fonlarına geçici olarak kopması hakkında stres ve karışıklık da vardır.

2017 yılında yüzlerce eski EPA çalışanı tarafından kurulan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Çevre Koruma Ağı Başkanı Michelle Roos, “Yüzlerce EPA burs sahibi burs sisteminden tamamen kilitleniyor” diyor. Ajansın bütünlüğü. “Maaş beyanını işleyemezsiniz, fatura ödeyemezsiniz, size verilen kritik işi yapamazsınız.”

OMB muhtırası kaldırılmış olsa da, ajansın çalışanları hala netlikten yoksundur ve yeni yönergeler yayınlanana kadar sübvansiyonlarla iletişim kurmaları gerektiği söylenir, diyor Roos.

“Çoğu insan burs sahipleriyle konuşmaktan korkuyor: 'Çok üzgünüm, seninle konuşamam” dedi.

Grants alıcılarında, gerekli planlar ve hedefler için belirli izinler alamadıkları, uyumluluktan düşüp finansman kaybedemedikleri konusunda artan bir sorun var.

“Bu önlemler anayasaya aykırıdır ve yasal olarak yetkilendirilmez” devlet çalışanlarının ve çalışmalarının korunması.

“EPA için tutulan fonların yüzde 95'i sadece tahsis edilmekle kalmadı, aynı zamanda yasal olarak hibeyi finanse etmekle yükümlüdür.

EPA'daki ruh hali karanlık görünse de, Owens-Powell ve Blanchard, yeni üyelikte bir artış ve kuruluşlarına katılım gördüklerini söylüyor Yönetici Emirler Ve birçok kişinin geleceği hakkında yaptıkları e -Mails.

Bir Reddit sayfasında tartışma Federal işçiler için satın alma teklifiBir poster şöyle yazdı: “Bu taze cehennemden çıkmanın bir yolunu arıyordum. Ama şimdi bu raketleri olabildiğince sinirli hale getirmek için alkışladım.” Bir diğeri şöyle yazdı: “İşimi yapmaya devam edeceğim ve hak ettiğim pozisyon için savaşmaya devam edeceğim. Buraya gelmek için bölgemde 10 yıl ve 20 yıllık deneyim için başvurdum.”

Owens-Powell, “Geri döndü ve insanlar kızgın” diyor. 4.000'den fazla çalışanın, endişelerini gidermek için bu hafta düzenlenen Birliğin Belediye Binası toplantılarına erişmeye çalıştığını söylüyor. “Sadece bu enerjiyi kanalize etmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Tracy J. Wholf

Tracy J. WhF, New York merkezli Haberler ve İstasyonlar için İklim ve Çevre Raporlama için Kıdemli Koordinasyon Yapımcısıdır.